USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скількох лучан позбавили батьківських прав минулого року?

20 Березня 2014 09:57
9 позовних заяв на позбавлення батьківських прав надали у відповідні служби Луцька у минулому році. Із них 5 батьків таки позбавили права на виховання дітей.

Про це йдеться у звіті про власну роботу першого заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука.

Так, за станом на перше січня цього року у службі у справах дітей міської ради на обліку перебуває 57 дітей-сиріт та 134 дитини, позбавлених батьківського піклування. Всього – 191 чол. З них під опіку та піклування влаштували 153 дитини, у прийомні сім’ї – 7, у дитячі будинки сімейного типу – 11, у державні заклади – 22. Статус дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування набуло у звітному році 16 чоловік, з них: 15 – влаштували до сімейних форм виховання і лише одну дитину, яка має серйозні вади здоров’я, влаштували у будинок дитини.

«Приємно, що тільки протягом минулого року жителями нашого міста усиновлено 18 дітей», - зауважив Святослав Кравчук.

До слова, у грудні минулого року у Луцьку створили перший дитячий будинок сімейного типу, у якому батьківську турботу та виховання отримують 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Також протягом минулого року дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування отримали соціальне житло. Зі слів віце-мера, нове житло для цих дітей обійшлося міському бюджету в 1 мільйон 200 тисяч гривень.

Усього за 2013 рік на реалізацію соціальних програм підтримки дітей, молоді та сім’ї з міського бюджету витратили майже 400 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus