USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки Луцьк витратить на прийом офіційних делегацій

19 Лютого 2018 18:52
На забезпечення проживання представників, які у складі іноземних та українських делегацій гоститимуть у Луцьку протягом 2018 року, з міського бюджету готові витратити 90 тисяч гривень. Такі візити відбуватимуться у рамках співпраці з виконавчим комітетом Луцької міської ради.

Суб’єкта, який упродовж поточного року надаватиме послуги з розміщення делегатів у готелях міста, визначать через електронну систему закупівель «Prozorro». Свої пропозиції кандидати можуть подавати до 26 лютого.

Серед вимог, які ставлять до кандидатів, – наявність сертифікату відповідності, одночасне поселення 70 осіб в одномісних номерах, цілодобове постачання гарячої води, розташування в центрі Луцька, безкоштовна автостоянка з охороною біля готелю, володіння іноземними мовами персоналом, наявність у номерах інформаційних матеріалів іноземними мовами, кондиціонування на поверхах і ліфт у приміщенні.

Переможцем торгів, своєю чергою, стане той, хто запропонує найнижчу ціну за свої послуги – за проживання в готелі для однієї особи в одномісному стандартному номері протягом доби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я знаю хто переможе Показати IP 19 Лютого 2018 22:19
Переможе В’ячеслав Алфьоров з готелем "Україна". Вимоги прописані під нього (напевно вміє ділитись) !!! Протягом року до Луцької міської ради не приїде одночасно жодної делегації в кількості 70чол.!!! А всі інші готелі міста не можуть відповідати перебільшеній "вимозі в 70 номерів"! Єдиний конкуретн - готель "Світязь" належить Державі, але Фонд Держмайна чомусь його не "хоче" забирати, а його смотрящі (колишні власники, які вміють ділитись) не зможуть прийняти участь в тендері! Ось таке воно ПРОЗОРО....прозоре для сліпих і нетямущих :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus