USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки ще стоятиме Майдан

12 Грудня 2013 09:53
Українська співачка Руслана Лижичко закликала мітингувальників залишатися на Майдані Незалежності в Києві мінімум до 17 грудня, - інформує Українська правда.

"Шість днів ми простоїмо, я впевнена", - сказала вона, звертаючись в четвер вночі зі сцени до мітингувальників, які,с воєю чергою, схвально відгукнулися на такий заклик.

Руслана також повідомила, що нещодавно на Євромайдан до Києва прибули 5 автобусів з мітингувальниками з Коломиї та 5 автобусів з Волині.

Крім того, раніше вона повідомила, що кілька автобусів з мітингувальниками, які направляються на київський майдан, під'їжджали до Житомира.

Ведучий зі сцени повідомив, що Євромайдан Ужгорода оголосив мобілізацію мітингувальників на київський Майдан.

Зі сцени продовжують виступати українські виконавці, зокрема, кілька пісень заспівав гурт "Немо".

Періодично до присутніх зі сцени звертаються священнослужителі, нагадуючи про те, що у разі виникнення конфлікту з правоохоронцями не слід проявляти агресію, і пояснюючи, як знівелювати гостру ситуацію і не допустити її розвитку.

Кількість мітингувальників на Майдані Незалежності за останні 2,5 години практично не зменшилася. Обстановка спокійна, доброзичлива.

Як відомо, 17 грудня відбудеться чергове засідання українсько-російської міждержавної комісії. Зі слів прем'єр-міністра України Миколи Азарова, уряд працює над підготовкою двосторонніх документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нормальний Показати IP 12 Грудня 2013 09:57
Осел , козел да косолапый мишка , забыв , что чалится мартышка , решили провернуть майдан . Приперли барабан и ну стучать - тупых зверьков из леса звать............... (це про євромайдан та лідерів опозиції)
Вітя Показати IP 12 Грудня 2013 10:25
треба діяти а не просто стояти на Майдані. єднаймось до Перемоги на карще

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus