USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скільки ще стоятиме сцена на Театральному майдані у Луцьку

6 Червня 2014 08:36
Ввечері 4 червня комунальники розпочали, а до ранку 5-го числа завершили демонтаж сцени столичного Євромайдану, яка розташовувалася навпроти «йолки» Януковича-Попова на Майдані Незалежності і була серцем протестних рухів.

Нову сцену в Києві купили за бюджетні гроші. За інформацію, що заслуговує на увагу, з ініціативи нового Київського міського голови Віталія Кличка. Вперше її планують використати за призначенням для інавгурації новообраного Президента Петра Порошенка, хоча жодних офіційних заходів на Майдані Незалежності протоколом не передбачено, інформує «Волинська газета».

Щодо сцени на Театральному майдані Луцька, то конструкція належить ГО «Волинські патріоти».

Керівник цієї організації Володимир Красуля повідомив, що не планує нічого змінювати в її зовнішньому вигляді. Окрім цього, в органи влади обласного центру подано заявку на продовження терміну її перебування на майдані до кінця нинішнього року. А раз сцена залишається, то це означає, що святе місце для всіх волинських євромайданівців порожнім не буде… Тим більше, що попереду – нові вибори депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
show must go on Показати IP 6 Червня 2014 08:49
Шиба з Кревською будуть там періодично шоу влаштовувати!:)
Лучанка Показати IP 6 Червня 2014 08:54
Такий собі бізнес у Волинських патріотів. Нехай розкажуть, за які гроші здавали ту сцену в оренду колишнім кандидатам в президенти. А попереду ще ж вибори! Не можна сцену зносити. Так, нехай влада продовжить їм термін перебування, бо ж боїться люстрації, або що не дай боже правий сектор прийде...
Лучани Показати IP 6 Червня 2014 09:19
Нехай постоїть, ще згодиться. Дай Боже, побачимо дармоїда Данильчука на колінах!!!!!!!!!!!!!!!!!
гість Показати IP 6 Червня 2014 09:30
коментар було видалено
Думка Показати IP 6 Червня 2014 09:45
До Лучанина цей психічно хворий Данильчук не на колінах,а на карачках буде повзати і просити прощення,якщо йому простять,є дуже багато запитань...................................,.,..,,,,.,.............,.....,.........?
123 Показати IP 6 Червня 2014 10:39
Нехай стоїть та сцена. Клоунам треба місце для цирку.
Турійський Показати IP 6 Червня 2014 12:28
ще якого свинарника рядом приліпити, картоплю посадити. нормально, до європи йдем!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus