USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Скільки волинян отримують субсидії: статистика

2 Серпня 2016 12:50
Понад 120 тисяч домогосподарств Волині отримали субсидії у червні. Загалом же держава протягом півроку виділила на субсидії для волинян 67 мільйонів гривень. Такі дані зображені на інфографіці, оприлюдненій 24 каналом.

Останні підвищення тарифів спричинили ріст кількості сімей, які отримують від держави субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Зокрема, у червні 2016 року субсидію отримувало кожне третє домогосподарство України.

Згідно даних Державної служби статистики України, найбільший відсоток таких домогосподарств – в Сумській і Тернопільській областях (52,1% та 51,7% відповідно). Серед домогосподарств, які отримують субсидії, 35,2% складалися з однієї особи, ще майже третина – із двох, решта – із трьох і більше осіб.
Загалом у січні-червні 2016 року держава на субсидії витратила майже 2,4 мільярда гривень. Як підрахували у Державній службі статистики України, середній розмір субсидії на одне домогосподарство в червні склав 217,6 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 2 Серпня 2016 15:41
Так давати субсидії,як дають зараз-це просто жах.Люди,які забезпечені, живуть багато,одержують субсидії.Працюють неоформлені раз, працюють за кордоном,одержують по 20-30 тисяч в місяць, а їм беруть мінімальну зарплату і одержують субсидії.Села мають по 70 свиней, по три-5 корови по 10 га землі, а кур і птиць не рахувати,також бідні мають судсидії Зерна намолочують по 40-50 тонн.Люди, чому села не платять податок з прибутку,як ми у місті,платимо по 800 грн подятків з 3000 тисячі зарплати.Зараз скажете вони працюють, а ми не працюємо на заводах з 9-до 6.А вони хочуть пенсії такі,як ми одержуємо не сплативши ні грн податку в пенсійний фонд.За кордоном,якщо ти не сплатив подтку,ніякої пенсії не маєш.А в нас всім одинакова,хто працював,а хто ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus