USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волиняни не поспішають працевлаштовуватися через субсидії

29 Червня 2016 14:06
Директор Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук вважає, що низькі зарплати та великі субсидії не мотивують людей шукати роботу. Про це вона розповіла 29 червня під час прес-конференції, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Раїса Кучмук зауважила, що держава взяла курс на повну зайнятість. Втім, вона не є продуктивною, адже люди не отримують достатньо, щоб нормально себе забезпечувати. Для допомоги таким верствам населення держава ввела субсидії, проте вони теж не вирішують проблему. Маючи великі субсидії, люди не хочуть йти на роботу з невеликою зарплатою, яка позбавить їх пільг, не даючи нічого натомість.

До того ж за відсутності гнучких правил на ринку праці виникає катастрофічна ситуація із нелегальною зайнятістю. Водночас приблизно 15 мільйонів гривень на рік виплачується на допомогу по безробіттю. Так, за січень-травень 2016 року таку допомогу отримували майже 18 тисяч безробітних волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучани Показати IP 29 Червня 2016 14:17
Платити допомогу по безробіттю не більше трьох місяців.
Лучанка Показати IP 29 Червня 2016 14:23
Не можна всім повально давати субсидії.Виходить зараз так,що їх одержують повністю забезпечені люди.Ну,як можна давати субсидії людям,які не працюють-це не можна робити.Вони й не будуть працювати. А як можна давати суббсидії,коли люди працюють за кордоном,одржують великі гроші, а тут рахуються,як безробітні, та майже всі працюють неоформлені і одержують субсидії.Невже важко пробити по компу чи перетинала людина кордон.По селах мають по 10-15 га городу, по 3 корови, по 50 свиней цілі свиноферми і 5 свиноматок, і вони мають субсидії,бо малозабезпечені.Ну це ж абсурд люди. Ну хай до гектара на ведення господартсва, а не 10-15 бере в оренду або паї.Це просто жах.
Корінний лучанин до Лучанка Показати IP 29 Червня 2016 15:11
".По селах мають по 10-15 га городу, по 3 корови, по 50 свиней цілі свиноферми і 5 свиноматок, і вони мають субсидії,бо малозабезпечені.Ну це ж абсурд люди. Ну хай до гектара на ведення господартсва, а не 10-15 бере в оренду або паї.Це просто жах."-- Лучанко, Вас що , ЖАБА давить від СУБСИДІЙ , що українці отримують? Ви ж теж отримуєте чи ні? От і напишіть краще про свої ДОХОДИ , аніж рахувати чиїсь ГРОШІ! ДЛЯ ЦЬОГО Є ДФС, яка відслідковує тих за НЕДОСТОВІРНІ ДАНІ ПОДАНІ в Депсоцзахисту.
стефко до Лучанка Показати IP 29 Червня 2016 15:15
І хто ж то мінусує, напевно безробітні із субсидією!!!!!!!!!
Chili до Лучанка Показати IP 29 Червня 2016 19:45
Слухай, "РОЗУМНИКУ\РОЗУМНИЦЕ" , пробий по компу йди собі щось інше... Цирк,а не люди...От того і така країна!!!
Тарас село Показати IP 29 Червня 2016 15:08
Лучанка така умна хай приїздить в село я їм дам теля корову свині і хай живе без супсидіх платить 1800 грн за будинок вона ж багато бо є поросята корова і город хай наробиться і вважає себе багачкою! Б"ють по бідних треба з багатіїв здирати з тих хто автівками дорогими їздить за кордон літає в саунах ресторанах сидить і т.д. з них треба тянути вони ж в держави крадуть то чому бідний селюк має за них розраховуватись. А в такх що відпочивають на Кіпрі -СУБСИДІЯ,бо це бідна людина
Іван до Тарас село Показати IP 29 Червня 2016 15:37
Не плачтся селюки ви далеко не бідні.На базарах дерете в три шкури.Свині продаєте,яку ціну гоните. Правильно пише лучанка.Ми в місті працюємо і платимо на вас податки,щоб ви пенсію одержували не маючи стажу навіть 15 років.А ви продаючи свині,цукор,молоко, і т.д. платите податки на них ні?А ви повинні платити.Ми й військовий збір платимо.Я при зарплаті 3000 тисячі плачу800 грн податку.Чи ви такі умні, а ми дурні. В иповинні з доходу платити подаки у вас сотні курей, іедиків, гусей,кролів.Так, ви працюєте.А ми,що робимо.Ви працюєте, самі на себе не платите копійки податку .А ми на заводах від дзвінка до дзвінка.Це правильно ні.
Корінний лучанин до Іван Показати IP 29 Червня 2016 17:25
Ай да МОЛОДЕЦЬ ІВАН!!! Бий свого щоб чужий боявся!!!! Це якраз по українському! Так звана ЛУЧАНКА не правильно пише, бо "ніц в тому не тямить" , а її просто давить ЖАБА. А знаєш, шановний "заводчанине" що селяни здають задешево оте молоко заготівельникам, а ти за яку ціну в СУПЕРМАРКЕТАХ купуєш? Ти податки платиш сам за себе, а не за когось! А військовий збір платять всі в УКРАЇНІ , на кого ЗАКОН поширюється ! І ще одне, багато хто із села в місто ЛУЦЬК на роботу їздить і я думаю що ти один із тих, а тепер ти сієш ВОРОЖНЕЧУ між людьми. Три шкури на базарах ніхто з тебе не дере, зайди в СУПЕРМАРКЕТ і там залишиш свої "ШКУРИ".
Шпиндель до Тарас село Показати IP 29 Червня 2016 15:46
Нічого ти нікому не даси навіть якщо до тебе хтось і приїде. Треба не з багатих дерти щоб були біднішими а створити умови щоб бідні могли заробити і стати багатшими а субсидії не створюють таких умов. Для чого горбатитись якщо держава про тебе дбає і оплачує всі рахунки. І далеко не всі багаті злодії - є такі що просто не лінуються і вміють працювати.
Місцевий Показати IP 29 Червня 2016 16:45
Невже не зрозуміло що субсидія це захист олігархів а не населення і крім того вона сттмулює людей до розгільдяйства і небажання заробляти офіційно зп платячи податки І влада своєю мін зп теж створює умови для того щоб це відбувалось І низькі пенсії не залхочують людей а особливо молодь працювати на майбутнє
поц Показати IP 29 Червня 2016 16:59
Б*я які городскі поставали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus