USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сльози та молитва лучан за загиблими земляками. ФОТОРЕПОРТАЖ

20 Лютого 2014 16:13
Лучани, що зібралися на Театральному майдані, разом із священнослужителями молилися за упокій душ тих краян, які полягли на кривавому Майдані у Києві.

Так, митрополит Луцький та Волинський Михаїл, закликав усіх присутніх прочитати «Отче наш» та схилити голову у молитві за загиблих.

Зі свічками й повними сліз очима до сцени луцького майдану прийшли як молодь, так і літні люди. А коли церковний хор заспівав «Вічную пам’ять», багато хто із присутніх не могли стримати щирі ридання.

«Сьогодні не війна, але гинуть люди. Сьогодні не військові події, але смерть уже постукала в деякі родини. З чого ж усе почалось? З того, що ми висловили власне бажання у надії, що його почують. У чому ж проблема? У неправді, обмані, недотримання слова, небажанні слухати людей. Народ треба чути, бо голос народу – це голос Божий», - сказав духівник усім присутнім.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 21 Лютого 2014 10:42
Вічна Слава Героям Украіни!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus