USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Службовий конфлікт у лікарні на Волині: розбирається міліція

6 Лютого 2015 18:18
У територіально-медичному об’єднанні Любомльського і Шацького районів виник конфлікт між двома лікарями - генеральним директором ТМО та завідувачем хірургічного відділення. Про це пише газета «Наше життя».

Згідно з повідомленням, 26 січня у Любомльский райвідділ міліції надійшла заява від працівника ТМО Любомльського і Шацького районів про те, що посадова особа цього ж медичного закладу завдала йому тілесних ушкоджень.

Як повідомив заступник начальника Любомльського РВ УМВС Анатолій Дружук, ця заява була зареєстрована у журналі єдиного обліку райвідділу, а в подальшому внесена до єдиного реєстру судових розслідувань, розпочате кримінальне провадження. Нині ведеться досудове розслідування, слідчі дії.

Як стало відомо редакції газети, йдеться про конфлікт між генеральним директором ТМО Володимиром Дибелем (колишній член депутатської фракції Партії регіонів) і завідуючим хірургічним відділенням Олександром Децем,який виник на грунті службових стосунків.

- 28 січня, отримавши інформацію про те, що Володимир Дибель усунув мене від складання графіка чергувань та ургенцій по відділенню, я звернувся до нього за поясненням. На мої запитання генеральний директор територіально-медичного об'єднання відповідав брутально, сказав, що це його особисте бажання, і він не збирається мені нічого пояснювати, а якщо мені щось не подобається, то я можу скаржитися. Спочатку я хотів просто покинути кабінет, але затримався, щоб запитати, коли припиниться постійний тиск на мене, в тому числі й психологічний, який чиниться останні декілька років. У відповідь почув образливі слова, я коли повернувся до стола, щоб сказати все, що думаю про керівника ТМО, він швидко схопився і без слів ударив мене кулаком в обличчя. Далі почалася шарпанина...

Про всі деталі інциденту я розповів наряду міліції, який одразу викликав на місце події.

Зі слів генерального директора Володимира Дибеля, конфлікт між ним та завідувачем хірургічного відділення справді був.

Суперечка виникла через графік чергувань, який не влаштовував лікаря Олександра Деця, оскільки його прізвища там не було.

- На мою думку, - розповідає гендиректор, - Олександр Володимирович висловив безпідставні звинувачення, які я спростував та повідомив, що дію відповідно до законодавства та згідно із ситуацією, що склалася у медичному закладі. У відповідь почув ще більше звинувачень та погроз, після яких у підвищеному тоні, можливо, трішки й різко, сказав лікарю покинути кабінет. Але бійки чи будь-якого рукоприкладства не було. Це можуть підтвердити працівники, які на той час були у приймальні.

Наразі по згаданому конфлікту триває розслідування.

До слова, нещодавно видання «Буг» опублікувало відеосюжет, у якому Олександр Дець розповів про конфлікт з директором лікарні:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Володимир Латковськи Показати IP 6 Лютого 2015 19:51
Дибель -це *** а не лікрь *** що він може допомагати громаді Любомльщині. Він чекає коли громада Любомля викине його зкабінету,за злочини корупції, п'янство та нетрадиційну орієнтацією. Ще Любомльщина не мала та не бачила такого горе - головного лікаря, як Дибель. Даю термін місяць щоб тебе Дибель не бачив Любомльский народ на історичній землі бо ти цього не заслуговуїш.
ліікар Показати IP 6 Лютого 2015 20:29
Таких горе - головних лікарів ( постійно конфліктних) куць ; дибель попросити з таких посад ! Ганьба обласному управлінні охорони здоров я!
Анонім Показати IP 6 Лютого 2015 21:18
в любомлі що всі такі хітрож**'''' ?а скільки в луцьк їх вже налізло на керівні посади'!?
Голова Показати IP 6 Лютого 2015 21:42
Якщо перший коментар дійсно написав Латковський, то слід відмітити, що він сам нічим не кращий за Дибеля, а навпаки багато в чому його "перевершує".
лікар Показати IP 6 Лютого 2015 21:46
Дець ми так зрозуміли,що ти про себе характеристику склав.чого ж ти бідненький ладковським підписався.це ж,як картинка з тебе-хапуга,п'яниця,полюбляєш нетрадиційку,а ще забувся,що псих і придурок. Ти вже всіх достав.
Любомильчанин Показати IP 6 Лютого 2015 21:56
А чи не попахує тут "Народним фронтом"? До болю знайомий цей аромат. Запашок цей може доноситись до нашого містечка геть із самої столиці. Від кого, не догадуєтесь?
борис Показати IP 6 Лютого 2015 22:00
коментар було видалено
волинь Показати IP 7 Лютого 2015 00:11
Щож ви,Володимире Юрієвичу обідили майбутнього міністра охорони здоров'я.він і так бідний і нещасний
123 Показати IP 7 Лютого 2015 00:52
Дець, а чого оченята бігають як в цуцика. Для більшоі переконаності в камері бракувало хустини для ш*рок .
ас Показати IP 7 Лютого 2015 03:32
чимось він мені нагадує якогось охлобистіна
вк Показати IP 7 Лютого 2015 08:46
Немае права керівник бути хамом!!!! До своіх підлеглих треба відноситись колегіально, випадки порушень виносити на широкий загал, а не * перетирати* . А ще швидше всього тут наявний конфлікт /керівник- керівник профспілки./Бо останній або противник або с...лиз начальника!!!!!!
Кіра док Показати IP 7 Лютого 2015 10:11
що тут згадувати дибеля, куця, іванюка. Всі вони хапуги але починати треба з їхнього пахана ВАЩЕНЮКА, коли всі вони будуть на смітнику то щось може? і зміниться
Лука до Кіра док Показати IP 7 Лютого 2015 10:45
От,от.І Кошеля з ними не забути.Місцеві царьки, вичворяють,що хочуть,нічого не бояться.Кошель навіть сина влаштував хірургом,хоч той навітт мед інститут не закінчив.Юне дарування вчилось в інституті народноі медицини. От би і шаманив би ,а то ні-– в операційну преться
Сусідка Показати IP 7 Лютого 2015 17:15
Дибель Володимир Юрійович крім всього вище перерахованого ще й колекціонер житла. За бюджетні кошти він зробив ремонт у службовому будинку (не квартирі, а дійсно в будинку) в м. Любомль, який потім швиденько приватизував. Добудовує будинок у Луцьку (можливо планує переїхати до обласного центру на підвищення). На даний час живе у Шацьку у приватному будинку, історія із будівництвом якого дуже туманна (чи то сам хоч частково будував, чи то знову держава всім допомогла). Володимир Юрійович любить усе європейське і дітей до європейського життя привчає. Відправляє дітей у подорожі Європою. Дітки подорожують Іспанією, Андоррою, а потім у соціальні мережі фотографії виставляють, щоб поліщуки з Любомля та Шацька також побачили як воно, по-європейськи жити. Далі буде…
волинянка Показати IP 8 Лютого 2015 09:39
давно треба гнати не тільки з роботи а й з області шкуродера дибеля
ФЕДОРІВНА Показати IP 9 Лютого 2015 16:08
ДЕЦЬ ПОДИВИСЬ НА СЕБЕ .ТИ НЕ ТИСНИШ ПСИХОЛОГІЧНО НА КОЛЕГ,МЕДСЕСТЕР,САНІТАРОК. ВОНИ ПРАЦЮВАТИ МОЖУТЬ ?БУМЕРАНГ.ПОДУМАЙ.
ЮЛІАНІВНА Показати IP 9 Лютого 2015 16:14
КОСА НА КАМІНЬ. ПРАВІЛЬНО. ДЕЦЬ, ХТОСЬ ПОВИНЕН ТЕБЕ ЗУПИНИТИ.ХОЛЕРИК.
КОЛЕГІ Показати IP 9 Лютого 2015 16:20
МОЖЕ ТИ СПЕЦІАЛІСТ,САША, АЛЕ МИ ЛЮДИ .ЗАДУМАЙСЯ,ЩО ТИМ МИ ХОЧЕМО СКАЗАТИ.
ПРОХОЖИЙ Показати IP 9 Лютого 2015 16:38
ДЕЦЬ ТИ БАГАТО ЗРОБИВ ДЛЯ СВОГО ВІДДІЛЕННЯ ?МЕДИЧНИЙ ПЕРСОНАЛ ТОБОЮ ЗАДОВОЛЕНИЙ.?Я ТОБІ ДАМ ВІДПОВІДЬ.МЕДИЧНИЙ ПЕРСОНАЛ ТЕБЕ БОІТЬСЯ ,ТИ СВОІМ КРИКОМ ІХ ВЖЕ ДІСТАВ. ТАК ,ЩО ТИ ХОЧЕШ З ДИБАЛЯ?ХТОСЬ ПОВИНЕН І ТЕБЕ ДІСТАТИ. АЛЕ НЕ ФАКТ,ЩО НА ЙОГО МІСТІ ТИ Б ЗРОБИВ ТЕ АБО БІЛЬШЕ,СКОРІШЕ НІЧОГО. ТАК ДУЙ В ДВІ ДИРОЧКІ І МОВЧИ,АБО В АТО ІДИ ІДОКАЖИ.
Улас до ПРОХОЖИЙ Показати IP 9 Лютого 2015 19:25
А ширяться чутки ,що зав хірургією розпускає руки до мед персоналу. А сам затіяв кофлікт,бо мітить на місце головного.УпасиБоже!
прохожий Показати IP 10 Лютого 2015 15:24
рукі не розпускає,морально тисне ще і як. Від ДИБЕЛЯ вимагає повагі,а сам ЇЇ має. холерик,але це не виправдання. На місце Дибеля ,може і мітить,але не факт ,що потяне(1-2рокі відсили). "КОРОНУ" ВЕЛИКУ МАЄ, ЯК ЗАВІДУЮЧИЙ ВІН НЕЯКІЙ :крик,крик,крик,хабарі ,хабарі.хабарі,а для відділення О О(нуль). спеціаліст непоганий,але він нікого не вчить,напевно боЇться ,що буде кращій його . КОЛЕГ принижує при хворих,топче,плює,психологічно тисне .і.т.д....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus