USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Сміттєвоз, який придбали для ОТГ на Волині, обслуговуватиме 9 сіл

16 Березня 2018 17:50
Сміттєвоз, який придбали для Княгининівської ОТГ, обслуговуватиме дев’ять населених пунктів: невдовзі проведуть конкурс між комунальними підприємствами, визначивши, хто здійснюватиме вивезення сміття.

Автомобіль придбали за 1,018 мільйона гривень у результаті відкритих торгів через електронну систему «Prozorro».

Як розповіла у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб, сміттєвоз передадуть новоствореному комунальному підприємству. Після цього проведуть конкурс між комунальними підприємствами і переможець укладатиме договори на вивезення сміття.

З її слів, тендер на придбання сміттєвоза проводили двічі і купили автомобіль, якістю якого задоволені. Він обслуговуватиме усі дев’ять населених пунктів, які входять до складу ОТГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віталій Показати IP 16 Березня 2018 23:32
Олено Ви молодець! Успіхів Вам! Добре що Ігор Петрович пішов "підімати" район....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus