USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сміттєзвалище Тернополя цілодобово охороняють від відходів зі Львова

25 Січня 2017 10:40
На Малашівське сміттєзвалище, яким користується Тернопіль, найняли цілодобову охорону. Причиною такого кроку стало кількаразове несанкціоноване вивезення сміття зі Львова, інформує Галас.

Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна доручив правоохоронцям, керівникам РДА та керівникам громад посилити контроль за пересуванням сміттєвозів та не допустити завезення в область сміття зі Львова.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив сьогодні під час засідання колегії облдержадміністрації.

«Було вже два факти завозу і скиду львівського сміття. Одне – в Малашівцях, друге – поблизу Зборова. В обидвох випадках в смітті виявили чеки з львівських магазинів. Я навіть пропонував це сміття показово привезти на центральну площу Львова», – сказав Барна.

За його словами, він вже дав доручення правоохоронцям, головам РДА та керівникам об’єднаних громад посилити контроль за сміттєвозами.

«Ми не дамо перетворити Тернопільщину на львівське сміттєзвалище», – наголосив Барна.

Присутній на колегії заступник міського голови Тернополя Віктор Шумада повідомив, що на сміттєзвалище в Малашівцях найняли цілодобову охорону, оскільки були випадки зривання замків та несанкціонованого скиду сміття.

До слова, нагадаємо, львівське сміття уже тривалий час мандрує Україною. Так, нещодавно відходи зі Львова виявили у селі Лісопіль Костопільського району, що у Рівненській області.

Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анна Показати IP 25 Січня 2017 11:22
Що ви піднімаєте гвалт-хочете "задушити" Садового, Сміття з Буковелі возите в Малашівці вже більше року і нічого мовчите,чому тішитесь з біди,хіба Львів не Україна, ави не християни?
axab Показати IP 26 Січня 2017 09:24
Есть ли способ заставить работать Верховную Раду должным образом и принять, наконец, законы #5520, #4772, #2489? https://strana.ua/opinions/50924-est-sposob-zastavit-rabotat-verhovnuyu-radu.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus