USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Львівське сміття знову звозять на Рівненщину

22 Січня 2017 10:45
Відходи зі Львова виявили у селі Лісопіль Костопільського району, що у Рівненській області.

Кілька вантажівок звалили на території закинутого підприємства, повідомив у соцмережі місцевий житель Павло Юхневич, передає УНН.

Він виклав фото, яке підтверджує, що сміття привезли зі Львова.

Місцева влада прислала два трактори, щоб вивезти сміття на полігон.
Про сміття у Львові знають уже в світі. Міський голова Львова домовляється з Польщею, що відходи прийматимуть там. Адже в регіонах України не хочуть приймати сміття зі Львова, пояснюють у мерії. Тим часом, допоки чиновники скандалять через сміття, яке є прибутковим бізнесом у світі, львів’яни втомлено понад місяць дивляться на гори відходів під своїми вікнами.
Зазначимо, що сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ку-ку Показати IP 22 Січня 2017 10:56
всі про все знають і все проходить безнаказано..
Юля Гресик Показати IP 22 Січня 2017 11:11
Садового геть!
Перехожий Показати IP 22 Січня 2017 12:01
Що хорошого може бути зі Львова? Тим більше на адресу Волині! Д*більні політичні ідеї і сміття. "И они еще борятся за почетное звание дома высокой культуры и быта..."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus