USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Сьогодні завершується реєстрація на ЗНО

4 Березня 2016 17:41
Останнім днем, коли абітурієнти можуть сформувати та надіслати необхідні реєстраційні документи для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, є 4 березня. Про це інформує Освіта.ua.

В Українському центрі оцінювання якості освіти нагадують, що випускники шкіл поточного навчального року мають подати реєстраційні документи до навчального закладу, у якому здобувають освіту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СКІЛЬКИ КОШТУВАТИМЕ ПРОБНЕ ЗНО У 2016 РОЦІ

Випускники минулих років, учні, слухачі або студенти професійно-технічних, вищих навчальних закладів мають надіслати документи за адресою регіонального центру оцінювання якості освіти.

Створити реєстраційну картку можна на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Дата подання реєстраційних документів визначається за відтиском штемпеля на поштовому конверті.

Також на сайті Українського центру оцінювання якості освіти доступні опції, що допоможуть учасникам ЗНО дізнатися, на якому етапі опрацювання знаходяться реєстраційні документи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗНО В 2016 РОЦІ ЗДАВАТИМУТЬ З 5 ТРАВНЯ ДО 10 ЛИПНЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Березня 2016 19:47
тих двох дівчат із Нововолинська знайшли і зареєстрували?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus