USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сотні лучан третю добу - без телебачення

24 Січня 2014 11:11
Район луцьких вулиць Привокзальна, Арцеулова та кількох прилеглих – вже третю добу без кабельного телебачення. Лучани скаржаться на часті перебої з трансляцією, сині екрани замість картинки вмикаються по кілька годин на день. А ось за послуги платять люди справно, кажуть читачі, які звернулися до редакції, скориставшись сервісом Повідом новину.

Утім, у компанії «ВОЛЯ», яка є оператором кабельного телебачення, інформують, що канали не транслюються лише з учорашнього вечора. Оператор гарячої лінії повідомив, що декілька вулиць Луцька мають такі проблеми через аварійне відключення. З її слів, аварія сталася на вузловому з’єднанні, ремонтники уже працюють. Та коли проблему вирішать – точно невідомо. Оператори відповідають загальними фразами: «найближчим часом», «коли впораються робочі» і не кажуть скільки ще триватимуть ремонтні роботи.

Зауважимо, що цю інформацію оператори гарячої лінію надають лише абонентам, ким і представився журналіст Інформаційного агентства Волинські Новини. А на офіційне звернення кореспонденту відповіли, що такої інформації надати не можуть.

Нагадаємо, 22 січня окремі райони міста теж залишилися без кабельного телебачення. Як Волинські Новини повідомляли раніше, кабельне телебачення у Луцьку відключили через несанкціоноване втручання третіх осіб в роботу телекомунікаційної мережі компанії «ВОЛЯ». Згодом, в кінці дня, у частини лучан телетрансляція відновилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Paulo Показати IP 24 Січня 2014 11:36
В будинку на К. Карого де проживають декілька КГБістів теж не має кабельного. Тоді хто ці треті особи, що так професійно втручаються в роботу кабельної мережі??? А-я-я-й мабуть якісь погані дятьки.
Знаючий Показати IP 24 Січня 2014 14:03
Отака-от нечесна боротьба з конкурентами, "Аверс" мережу продав, гроші отримав, але віддавати Волі не хоче, і всілякими способами намагається перешкоджати нормальній роботі кабельного ТБ від Волі, аж до пошкодження її кабельних ліній.... отакі справи, дорогі лучани((
ВОЛЯ Показати IP 28 Січня 2014 15:38
Сьогодні, внаслідок несанкціоновано го втручання третіх осіб в роботу телекомунікаційної мережі “Воля” в Луцьку, частина абонентів знову не має доступу до телепрограм. Ці втручання в роботу мережі компанії почалися 22 січня 2014 року, і хоча завдяки зусиллям компанії робота послуги кабельного телебачення оперативно відновлювалася , - повідомляє відділ зв'язків із громадськістю компанії. “Воля” звертається до своїх абонентів за підтримкою: ми розуміємо, що подібні злочинні дії ускладнюють телеглядачам отримання інформації, у першу чергу про актуальні події, що відбуваються в країні та світі. Однак, як законослухняна компанія, ми не маємо права самостійно затримати та притягнути до відповідальності винних у цих діях осіб. Компанія переконана, що незаконні дії не залишаться безкарними навіть під час драматичних подій в країні. “Воля” звернулася в правоохоронні органи із заявою щодо припинення незаконних дій третіх осіб і притягнення до відповідальності тих, хто вчинив правопорушення у вигляді втручання в роботу телекомунікаційної мережі компанії та обмеження прав абонентів у доступі до інформації.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus