USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Лучани матимуть «Соціальний вказівник». ФОТО

1 Листопада 2012 17:27
Довідник «Соціальний вказівник» має допомогти лучанам з особливими потребами знайти інформацію про тих, хто їм може зарадити.

Презентація видання відбулася під час ІІ міського форуму інституцій соціально-психологічного спрямування «Подаруй надію, подаруй тепло...», що триває у Луцьку 1 листопада.

Як розповіла під час презентації одна з розробників видання, директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, «соціальний вказівник» ‒ це уніфікований довідник інституцій соціально-психологічного спрямування. Він містить інформацію про державні та громадські організації, що надають різні види соціальних послуг, консультаційну допомогу різних категорій громадян, неурядовому сектору.

Такий довідник, за словами Ліни Галан, з’явився у Луцьку вперше. У ньому є такі розділи: «Державні інституції», «Правоохоронні органи», «Інституції громадянського суспільства», «Громадські організації, що надають підтримку особам, які опинилися в складних життєвих обставинах», «Інституції, які надають допомогу людям з обмеженими можливостями», «Благодійні фонди», «Медичні установи», «Відділи дільничних інспекторів міліції Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області», «Інституції для творчого та спортивного розвитку», «Гарячі лінії та телефони довіри».

Потреба створити довідник, зауважила Ліна Галан, виникла тому, що багато людей не знають тих, хто міг би їм допомогти, і залишаються наодинці зі своєю бідою. «Не все вимірюється коштами, багато хто безоплатно може допомогти», ‒ додала Галан.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ч-фактор Показати IP 2 Листопада 2012 06:16
Цікаво, як їх розповсюджуватимуть...
SET Показати IP 2 Листопада 2012 10:09
як як, за гроші)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus