USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Лучани вчилися дарувати оточуючим надію і тепло. ФОТО

1 Листопада 2012 18:32
У Луцьку 1 листопада відбувся ІІ міський форум інституцій соціально-психологічного спрямування «Подаруй надію, подаруй тепло...».

Учасники форуму – представники громадських організацій, місцевої влади, усі ті, кому небайдужі долі оточуючих. Організували захід Луцький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді спільно з молодіжною громадською організацією «Волонтерський клуб міста Луцька».




Як пояснили організатори, дату проведення форуму обрали невипадково – у неділю в Україні відзначатимуть День соціального працівника.

Під час урочистого відкриття форуму директор міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ліна Галан розповіла про основні завдання заходу. Це зокрема, поліпшення взаємодії між владою та громадським сектором, розробка нових форм такої співпраці задля вирішення соціальних проблем лучан, популяризація волонтерства і залучення нових добровольців для втілення соціальних проектів, а також популяризація творчого розвитку діток з особливими потребами.



«Щоб зробити добро потрібно просто захотіти його зробити. А держава потребує підтримки громадського сектору, тож треба надати таку підтримку» - зауважила Ліна Галан.




Впродовж дня в межах форуму відбулися: презентація довідника «Соціальний вказівник», нагородження переможців ІІІ міського конкурсу соціальної реклами, а також концерт вихованців громадських організацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus