USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцькій міськраді хочуть посилити роботу з громадськими організаціями

24 Березня 2018 18:33
У Луцькій міській раді планують допомагати громадським організація міста реабілітовувати та соціалізовувати дітей з інвалідністю. Для цього управління соцслужби просить збільшити їм штат на дві особи.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 23 березня.

Начальник управління соціальних служб для сім'ї дітей та молоді Ліна Галан каже, що така потреба виникла черет те, що в управління почало надходити багато звернень від громадських активістів.

«Ми просимо збільшити штат наш на дві людини, адже до нас зараз надходить багато звернень від громадських організацій, які об’єднується навколо проблем людей з інвалідністю. Нові працівники займатимуться виключно в громадському секторі з дітьми, адже зараз у різних ГО чергують батьки. А так з ними зможуть займатися фахівці.

Здебільшого, наші працівники займаються соціальною роботою з різними категоріями сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, а так буде безпосередня діяльність з громадським сектором. Ми б хотіли спробувати таку співпрацю та побачити результати. Можливо з часом ще б збільшили штат», - каже посадовець.

Більшість голосів присутні підтримали ініціативу, мовляв, варто розкривати дітей, аби вони могли соціалізуватися у майбутньому. Крім того комісія рекомендувала затвердити необхідні рішення під час чергового сесійного засідання.

Зауважимо, що підтримали дану ініціативу усі члени комісії, окрім члена фракції «Народний контроль» Анни Мовяк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus