USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Справу члена атестаційної комісії, який влаштував у Луцьку стрілянину, розслідують досі

27 Квітня 2016 13:34
Поліція досі проводить досудове розслідування у справі члена атестаційної комісії Віктора Вальчука, який 5 березня у Луцьку на Київському майдані здійснив кілька пострілів із пневматичної зброї у бік трьох чоловіків.

Таку відповідь отримало ділове видання «Конкурент» 22 квітня від Головного управління Нацполіції у Волинській області на запит.

«У слідчому відділі Луцького ВП ГУНП у Волинській області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому 06.03.2016 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 КК України (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета)», – йдеться у відповіді ГУ НП у Волинській області.

28 березня, судячи із відповіді, Вальчукові повідомили про підозру в хуліганстві, «вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень».

Слідчі дійшли висновку, що револьвер, з якого стріляв член атестаційної комісії, не є вогнепальною зброєю, а тому в його діях відсутній склад кримінального правопорушення за статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю).

«Револьвер марки «Stalker» призначений для стрільби патронами Флобера кільцевого запалювання калібру 4 мм, до вогнепальної зброї не відноситься. Також не являються бойовими припасами патрони Флобера кільцевого запалювання калібру 4 міліметри», – коментують в управлінні поліції.

Нагадаємо, 5 березня Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що представник Центральної атестаційної комісії, що, скажімо так, визначала на придатність поліцейських у Луцьку, Віктор Вальчук, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, стріляв з пістолета в перехожих біля супермаркету «Вопак» на Київському майдані. 6 березня поліція оприлюднила перші деталі цієї стрілянини.

Згодом стало відомо, на цьому пригоди Віктора Вальчука у вечір 5 березня не закінчились. Після допиту у міськвідділку чоловіка відпустили. Той, вочевидь, вирішивши «відсвяткувати» вечірній інцидент, поїхав відпочивати у нічний клуб «Опера», звідки його виставили за агресивну поведінку.

А вже 28 берзня стало відомо, що порушнику нарешті оголосили про підозру.

До слова, Віктор Вальчук є помічником народного депутата Ігоря Лапіна на громадських засадах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 27 Квітня 2016 13:49
Заминають дії "активіста" ...а він просто хотів розважитися
ІЛЛЯ Показати IP 27 Квітня 2016 13:58
дуже довго розслідують а якби когось поранив
лучанин Показати IP 27 Квітня 2016 15:11
"Слідчі дійшли висновку, що револьвер, з якого стріляв член атестаційної комісії, не є вогнепальною зброєю".. а хіба не кримінальний експерт у науководослідницькому інституті повинен робити такий висновок??? чи збирає гнида бабло щоб слідчі не бачили у Сталкері дрібно-каліберних набоїв 5,6мм (які є самим що не на є вогнепалом??)) ..чи вже підмінили за пару тисяч зелених вилучений.. на щойно придбаний флобер..
до тебе до лучанин Показати IP 29 Квітня 2016 23:37
Лось ти дикий взнай для початку який калібр у флофера, а поті троль людейм
До нардепа Л. Показати IP 27 Квітня 2016 15:39
Шановний, прокоментуй поведінку мурла, яке тобі на громадських засадах в чомусь допамагає!!!! Який депутат - такий і помічник.....
Анонім Показати IP 1 Травня 2016 22:11
Отака пьянь вирішує долю людей(люструє бидло)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus