USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Справу Пруса віддали до суду

7 Червня 2011 14:53
Кримінальну справу про обвинувачення колишнього голови Луцької районної ради прокуратура Волинської області направила до суду.
Досудове слідство встановило, що на підставі підробленого рішення райради посадовець упродовж 2006-2010 років встановлював собі та заступнику премії, надбавки та матеріальні допомоги. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури.
Своїми умисними злочинними діями, які виразилися у привласненні та розтраті чужого майна, що перебувало у його віданні, шляхом зловживання службовим становищем, а також службового підроблення, посадовець заподіяв істотну шкоду державним інтересам у вигляді збитків на загальну суму 202 165,17 гривні.
Нагадаємо, кримінальну справу щодо колишнього голови Луцької районної ради прокуратура порушила у квітні.
Ще раніше, як писали місцеві ЗМІ, під час міжвідомчої наради прокурор Волинської області Андрій Гіль розповів журналістам, що «триває розслідування кримінальної справи, яка безпосередньо стосується екс-голови Луцької районної ради Богдана Пруса».
Сам же Прус у коментарі «ВН» тоді заперечував будь-які незаконні дії у Луцькій районній раді, коли він був її головою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 7 Червня 2011 15:56
Суши сухарі, Прусяра...
односельчанин Показати IP 8 Червня 2011 13:04
Він хитрий!!!! Це точно! А жадні які! Як тепер їм не соромно. Але у таких сорому немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus