USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

США мають докази, що Москва керує шпигунами в Україні

29 Квітня 2014 21:27
Державний секретар США Джон Керрі заявив, що американські спецслужби перехопили розмови проросійських сил на сході України із керівництвом із Москви. Про це інформує Українська правда.

Про це Керрі сказав в п’ятницю, 25 квітня, під час закритої зустрічі Тристоронньої комісії у Вашингтоні, пише видання The Daily Beast.

Відтак, США мають докази того, що російська влада із Москви керує мережею своїх шпигунів на сході України.

За його словами, наразі отримані записи опрацьовуються. На них співробітники спецслужб отримують накази із Москви.

"На записах кожен може зауважити різницю в акценті, ідіомах та мові", - зазначив Керрі. - Ми точно знаємо, хто надає ці накази, та звідки вони надходять".

При цьому Керрі не назвав конкретних імен російських чиновників, що фігурують у записах. Але він стверджує, що записи містять докази того, що росіяни навмисне збурюють безлади на сході України.

"Невипадковим є те, що на них було ідентифіковано тих самих людей, які були в Криму та Грузії, а тепер вони діють на сході України", - сказав Керрі. - Це бандитизм з боку держави. Це найгірша лінія поведінки".

Раніше Керрі пригрозив санкціями по відношенню до цілих секторів економіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 21:42
Давайте послухаємо, американців ми чули коли їх прослухали.
Українець до Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 22:25
не пи**и чмо в україні вфйна назрфває а воно тролить сидить
скажи до Українець Показати IP 29 Квітня 2014 22:33
ну так скажи; Спасибо, Майдан....
НЕЛУЧАНИН до скажи Показати IP 29 Квітня 2014 23:02
подякуй бандюковичу - холую маацковському
І_І до НЕЛУЧАНИН Показати IP 30 Квітня 2014 08:37
Почалось з протесту студентів за непідписання асоціації, потім Майдан з вимогою усунути Януковича - усунули, прийшли до влади і... про...ли Крим, немає порядку у державі, дуже загрозлива ситуація на Сході, міліція і армія які державні структури - поза грою, розгулюють і диктують права "Правий сектор", незрозуміла Національна гвардія, кожен "у керма" створює свї загони бойовиків(Коломойський, Тимошенко...) У світі перепалка між США та Росією у своїх інтересах ... Так що відбувається? Ви досі сліпі і не зрозуміли що Україну мають і будуть мати?! Да нікому на Сході і Заході не потрібна стабільна, розвинута країна, а враховуючи, що населення Західної України прозахідної орієнтації, а Схід проросійський, при всіх за і проти і дивлячись хто у кріслах зараз при владі - цілісної України не буде!!!:(
Дід Панас до Українець Показати IP 30 Квітня 2014 01:07
яка війна, все закінчилось а ти ще спиш. промайданили державу, схід піде за кримом, це тільки питання часу, навіть європейськи політики вже про це говорять.
Вася до Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 23:04
Дякуємо нашим лідерам за революцію, зубожіння народу, розвал країни і утопічне майбутньє.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 29 Квітня 2014 23:03
маацква має також свою агентуру в СБУ, міноборони, ментярні.
Анонім Показати IP 30 Квітня 2014 01:52
Були б докази - виклали б відразу. А так як не монтують, а росіяни чомусь чорношкірими виходять.
ЗМІ Показати IP 30 Квітня 2014 08:25
Все як завжди - скажуть одне, щоб людей "завести", а потім спростування: "Держдеп США: Керрі не заявляв про прослуховування переговорів прихильників РФ на сході України" http://ua.korrespondent.net/world/3356356-derzhdep-ssha-kerri-ne-zaiavliav-pro-proslukhovuvannia-perehovoriv-prykhylnykiv-rf-na-skhodi-ukrainy

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus