USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стало відомо, скільки вкрав Івахів у сім'ї свого покійного друга і партнера

6 Жовтня 2017 08:26
400 мільйонів доларів - саме стільки намагаються вкрасти у спадкоємців покійного депутата Ігоря Єремеєва його екс-партнери.

Про це пише журналіст, експерт Олександр Дубінський на своєму сайті.

У руках Дубінського опинився перелік майна трагічно загиблого в серпні 2015 року бізнесмена Ігоря Єремеєва. Співвласник групи компаній «Континіум» залишив після себе спадщину, яку незалежні експерти оцінюються в 400 млн доларів. Про більшу частину спадщини олігарха - досі ніхто не знав.

Це майно за правом спадкування належить його матері, дружині і двом дітям. Однак, як писала газета «Дзеркало тижня», колишні партнери Ігоря Єремеєва - народний депутат Степан Івахів і бізнесмен Сергій Лагур не допускають сім'ю Єремеєва до його активів.

Власне, з наведеного нижче списку - очевидно, чому це відбувається: надто вже великий обсяг активів встиг напрацювати покійний народний депутат фракції «Воля народу». І «віджимати» їх Івахів і Лагур, як повідомила вдова Єремеєва Тетяна, почали ще коли її чоловік був живий.

Отже, за даними джерел журналіста, Єремеєву Ігорю Мироновичу на момент смерті належали:

- Близько 500 заправних комплексів з вбудованими міні-маркетами і кафе, що працюють під брендом WOG.

- Стаціонарні точки, що працюють під брендом «WOG Cafe».

- Десятки молочних підприємств, що випускають товари під маркою «КОМО», «Клуб Сиру» та «Галичина».

- Більше 20 підприємств, що займаються роздрібним продажем палива.

- 1 підприємство, що займається розробкою програм та ігор в сфері IT технологій.

- Гіпермаркет «Там-Там» в Луцьку.

- Rixos Hotel Prikarpatye, розташований в місті Трускавець.

- Більше десятка підприємств, що займаються переробкою і видобутком нафти і газу.

- Більше 5 компаній з управління активами.

- Компанії, які спеціалізуються на здачі в оренду і експлуатацію майна.

- Понад 4 компаній, що спеціалізуються на видобутку піску, глини та іншого.

- Підприємство з виготовлення будівельних матеріалів з випаленої глини.

- Підприємство, що займаються прісноводним рибництвом.

- Підприємства, що займаються оптовою торгівлею продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

- Компанії, що займаються Трастовими фондами та іншими подібними фінансовими установами.

- Компанії, які здійснюють операції з цінними паперами.

- Компанії, що займаються фінансовим аудитом і бухгалтерської діяльністю.

- Компанії, що працюють в сфері аграрного бізнесу і будівництва житлових будинків.

- Також більше 10 малих підприємств, що займаються різними видами діяльності.

- Крім цього, Єремеєв Ігор Миронович був бенефіціарним власником компаній, зареєстрованих на території інших країн.

Як повідомляв раніше міністр юстиції Павло Петренко, за всіма фактами порушень в спадковій справі Тетяни Єремєєвій будуть розглянуті скарги і прийняті відповідні рішення.

Нагадаємо, скориставшись шоковим станом 85-річної матері та вдови Ігоря Єремеєва Тетяни під час підготовки до похорону, його бізнес-партнери Степан Івахів та Сергій Лагур шляхом обману роздобули свідоцтво про смерть бізнесмена й відкрили спадкоємну справу у свого «підконтрольного» нотаріуса, яка була і є довіреною особою та обслуговувала інтереси групи компаній "Континіум". Таким чином вони одержали доступ до володіння й управління корпоративними правами, тобто до управління бізнесом, а законних спадкоємців, Тетяну Єремеєву та її дітей, просто усунули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Луцьк Показати IP 6 Жовтня 2017 09:22
Ото то да!!!! Багато мав, хоть і не все чесним шляхом, але в нашій державі по іншому ніяк!!! Так що засуджувати покійного Ігора нема смислу. Добився, заробив, молодець. А от "друзі"....справжніх змій пригрів біля себе. Якби він знав що вони таке зроблять,то ще б при житті з ними нехотів би мати діла. Друзі називаються. Ігор при грошах оставався людяний в от Івахів ще та .... Працюючи в порт-сіті, коли Єремеєв приїжав подивитись що там і як, то ніхто особо не грузився, ну приїхав начальник, така його робота. А от коли Івахів заходив то всі трусилися якась така паніка починалася, карочє ніхто його не любив. Було зразу видно, що зверхній, наглий, підступний....так і вийшло. Щоб то залишити дітей без копійки, безсовісний. Та всі ми під Богом ходим, і всеодно в могилу всіх тих статків не забере. Йому ще все аукнеться.
Бе Показати IP 6 Жовтня 2017 09:41
Можливо, і вся Україна комусь одному належить.
! до Бе Показати IP 6 Жовтня 2017 12:15
Зрозумій одне, тролику ! УКРАЇНА, ЯК БИ ХТО ТОГО НЕ ХОТІВ, НЕ НАЛЕЖИТЬ НІКОМУ ОДНОМУ, В УКРАЇНІ ФОРМУЄТЬСЯ СИЛЬНЕ ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО, ЯКОМУ І НАЛЕЖИТЬ УКРАЇНА!!! Не рівняйте все з педерацією, там дійсно"гасподствует пуйло, которое отдало паРашку на растерзание бородатым кавказцам"!!!
Лучанка до ! Показати IP 6 Жовтня 2017 14:00
Не тіште себе ілюзіями про сильне громадське суспільство. Скажуть платити - будете платити, спочатку як годиться по-обурюємось, а потім ковтнемо. Яке сильне суспільство... Сильні олігархічні клани - це реальність, на жаль.
Сокіл В.М. Показати IP 6 Жовтня 2017 09:54
В нас своїх проблем не впровотот , навіщо вони нам ??? Ворон - ворону око не виклює , пам'ятайте про це .
Путен Показати IP 6 Жовтня 2017 10:12
Украина вся моя!
Иван Показати IP 6 Жовтня 2017 12:04
Какое нам-вам дело до ихних разборок-делёжки. Сколько бы не было бы этого иммущества - онное не наше и не ваше...
Ст.морж Показати IP 6 Жовтня 2017 12:11
Нам, голоті, все це до спини...
Робочі Показати IP 6 Жовтня 2017 12:12
Івахів зверхній вічно сердитий, кричить як баба на базарі такого з себе корчить перця. А все ж завдяки другу покійному бо друг був розумніший добріший розсудливіший а це таке і ще бреше в очі що він розпорядився чесно. От така буває дружба і дуже часто. Гроші погубили Івахіва но все ж наказуємо і все ще йому ох як вилізе. А дочка Івахіва зареєстрована в Лондоні живе а в інших дітей забрав усе і їздить по селаз з концертами а не краще б дороги вулиці і інші потреби людей вирішувати як депутату . У ВР він ще ніколи майже не виступав нічого не думає про виборців а тут ще так обдурив сім"ю свого покійного друга, в голові не вкладається як так поступати і зараз сидить і мовчить бо нічого сказати вже
Боб до Робочі Показати IP 6 Жовтня 2017 13:51
Візьми трохи ком ,,,,,,,,,,,,, мені не шкода
Спікер до Робочі Показати IP 7 Жовтня 2017 21:16
Якби він вийшов за парламентську трибуну - зала вибухнула б сміхом від його незрозмілого та беззмістовного лепету.
Катя Показати IP 6 Жовтня 2017 14:53
От ск?ти.Я особисто поважаю Єремєєва. А якщо серйозно то так,не все чесним шляхом зароблене але він ніколи не сказав "ні".Може і з запізненням але допомагав.
Вітя Показати IP 6 Жовтня 2017 15:03
Колись того івахіва і не чув а зараз куди не глянь все івахів та івахів коли вже відповість за свої статки? Бог все розсудить ,а нам судити нащо? Все одно ж карма його буде і на дітей його і на всю сімю, бо все бумеранг повертаеться. Все загріб, то це вже теж кара Божа бо в тих грошах втратив совість і честь і перед дітьми і жінкою і матір"ю друга покійного Єремеєєва
Павлик Показати IP 6 Жовтня 2017 15:05
А фото дуууже підходить
Безбашенний Показати IP 7 Жовтня 2017 07:55
Івахів свідомо підписав собі вирок...
Лучанин Показати IP 7 Жовтня 2017 08:13
Усе націоналізувати!!! І старі друзі помиряця.
Воно Показати IP 7 Жовтня 2017 18:29
400 мільйонів доларів - саме стільки неможливо заробити в Україні чесною працею. Тепер, коли власника не стало, ті хто допомагали "заробити" йому таке майно, роблять все щоб забрати своє.... У ТАКИХ "підприємців" нічого людського немає. Наступним "чесним" мільонером буде юрист який захищає вдову і її дітей. Модераторе не соромся публікувати мій коментар.
Нюра Показати IP 7 Жовтня 2017 21:13
По поведінці Івахіва видно, що він ще не знає, як крадене та віджате через задній отвір вилазить. Незабаром він це відчує дуже добре...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus