USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Старовижівський районний суд призупиняє роботу

1 Серпня 2018 23:41
У зв’язку із нестачею суддів Старовижівський райсуд на Волині не розглядатиме справи та матеріали.

Про це повідомили у прес-службі суду.

У зв’язку з вибуттям голови суду Олександра Назарука у відпустку та відрядження в Київ для проходження кваліфікаційного оцінювання Старовижівський районний суд протягом 1-21 серпня не здійснюватиме розгляд справ та матеріалів, що надійшли на його розгляд.

За штатним розписом у суді - три посади судді, одна з яких є вакантною. У одного судді повноваження припинені у зв’язку з закінченням п’ятирічного строку. На сьогодні в суді здійснює правосуддя лише Олександр Назарук.

У цей період канцелярія суду здійснюватиме прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів. Однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду буде не можливо у зв'язку з відсутністю суддів.

За таких обставин цивільні та адміністративні справи будуть зберігатися у канцелярії суду до виходу голови суду на роботу. Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів та справи про адміністративні правопорушення згідно чинного законодавства будуть направлятися до інших судів Волинської області для їх розгляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Борець Показати IP 2 Серпня 2018 10:48
А нащо ця гра в судді?, гра в демократію? У мене пропозиція до реформи. Зовсім скасувати суди. Щоб люди, які ще не скинули окуляри, зрозуміли, що у цій державі справа потопаючих - лише в руках потопаючих. Іншого не дано!
Юрист Показати IP 2 Серпня 2018 11:13
От і наслідки недолугої реформи. Старе зруйнували, а нового не створили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus