USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Став на захист дружини – отримав ручкою від воза по голові

3 Липня 2013 10:20
Бійкою та криміналом закінчилося чаркування у родинному колі для жителя Волині. Йому за нанесення тілесних ушкоджень гостеві доведеться провести 200 годин на громадських роботах.
Про це йдеться у вироку Старовижівського райсуду.
Неприємна історія трапилася в селі Сукачі. В гості до знайомих підводою приїхала родина із сусіднього села. За чаркою господар попросив у гостей лишити коня – мовляв, худоба буде потрібна по ґаздівству. Натомість ті йому відповіли відмовою. Більше того, із вуст жінки ще на адресу господаря нібито лунала лайка.
Після цього двоє чоловіків вийшли надвір покурити. А гостя не змовкала: вона продовжувала «висловлюватися» і на вулиці. Цього господар вже не втерпів і дав жінці ляпаса. На лемент із хати вискочив її чоловік. Побачивши, що благовірна отримала по писку, він вихопив із воза дерев’яну ручку та вдарив кривдника дружини по руці. Той в боргу не залишився. Взявшись також за ручку з воза, вдарив суперника нею по голові.
Після цього бійку розняли інші учасники гостювання. Лікарі констатували у чоловіка легкі тілесні ушкодження. Тож господар оселі постав перед судом, хоч і заперечував свою провину. Суд визнав його винним у нанесенні тілесних ушкоджень та присудив йому 200 годин громадських робіт.
Вирок суду може бути оскаржений в апеляційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хвірман Показати IP 3 Липня 2013 10:25
...а що це за така "ручка" від воза?! Можливо дишло, тобто оглобля?
Я до Хвірман Показати IP 3 Липня 2013 11:09
то корба - коня заводити
їздовий до Я Показати IP 3 Липня 2013 12:45
Це був рубель, яким сіно або солому притискають (довжина 4-5 метрів)
111 до Хвірман Показати IP 3 Липня 2013 12:30
відз був поративний, переносний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus