USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Степан Івахів продає книжки у поїздах

24 Лютого 2018 11:48
Конкурс на продаж книжок у потягах Інтерсіті та Інтерсіті+ виграло товариство з обмеженою відповідальністю «ВОГ РІТЕЙЛ», бенефіціарами якого є нардеп з Волині Степан Івахів та його бізнес-партнер Сергій Лагур.

Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, інформує Громадське радіо.

«Ми проводили конкурс серед компаній, які будуть продавати книги у потягах. Конкурс виграла компанія WOG і дочірні структури, які працюють у кейтерингу у швидкісних потягах. Для себе ми розглядаємо це як пілотний проект для того, щоб оцінити, який попит серед пасажирів має придбання книг і періодичної літератури у потягах», — зазначив Кравцов.

Він додав, що «Укрзалізниця» розглядає можливість продажу книжок різних видавництв та періодики у всіх потягах.

Як відомо, з 21 лютого «Укрзалізниця» розпочала продавати книги у потягах типу Інтерсіті та Інтерсіті+.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ото ІДІОТИ Показати IP 24 Лютого 2018 14:17
З розуму вже посходили! Ви хоч зі своїм бодяжним бензином розберіться! Книжки, яких самі ніколи не читали, продавати зібралися, гонучники с. а.н.і... Чим думає Кравцов з "Укрзалізниці" - але точно не головою, коли каже: "Конкурс виграла компанія WOG і дочірні структури, які працюють у кейтерингу у швидкісних потягах". Та вони крім як оббирати кишені українців більше нічим не займаються! Пілотний проект, бачиш, вони придумали...
Я обожнюю "Континіум Показати IP 24 Лютого 2018 14:22
Регочу та неможу зупинитись.Я все думав, коли та як чиновники підприємстсва "Укрзалізниця" подякують Степану за відкати. Визнаю. що хлопці в одному з найбільш корумпованих підприємств України теж з почуттям гумору. Виявляється, що Степан після ювілею здобув славу не тільки космонавта, а космонавта книголюба
Зачитаємось... Показати IP 24 Лютого 2018 19:10
Це Стьопа до свого 50річчя накатав опус, як бодяжити бензин, як несплачувати податки державі, як контрабандою поставляти в Рассєю сири з волинського молока на відкорм окупантів, як тримати в спокої жінку по паспорту і спокійно їздити з кобєтами на моря і океани... Буде пропонувати в поїздах почитати про себе, "зразкового"
Ото да! до Зачитаємось... Показати IP 24 Лютого 2018 21:53
Кажуть, що цілий розділ у цій біографічній книзі Івахів присвятив досвіду, як обібрати сім'ю покійного друга!
Лучанка Показати IP 24 Лютого 2018 19:34
Краще здавайте в оренду
нєтоваріщ... Показати IP 24 Лютого 2018 21:12
Книжки - це так. для прикриття. А далі підуть цигарки, наркота і т.п. - треба знати Івахіва і Ко...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus