USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Страйк у Донецьку: гудки, сирени, відповідь сепаратистів

20 Травня 2014 14:02
Автомобілісти в Донецьку приєдналися до заклику українського бізнесмена Ріната Ахметова почати загальний попереджувальний страйк проти сепаратизму. Автомобілі їздять центральними вулицями Донецька з включеними клаксонами, - повідомляє ТСН.

Повідомляється, що автомобілі прикрашені українською національною символікою. У центрі міста чути гудки і сирени з промислових підприємств. Гудок символізує підтримку мирного життя в Донецьку.

Під час страйку проти сепаратизму озброєні палками та бітами молодики напали на колону автомобілів, які сигналили на підтримку акції "За мирний Донбас". Сепаратисти і прихильники так званої Донецької республіки з бітами накинулися на автомобільну колону. Вони намагалися розбити скло у транспортних засобів автомобілістів, які сигналили на знак протесту проти сепаратизму.

"У районі Бібліотеки імені Крупської кинулися з бітами на машини. Намагалися бити скло. Там зараз вже "швидкі" чергують", - цитує "Остров" слова очевидця події. Також зловмисники нібито прийшли до офісів місцевих служб таксі та погрожували розправою водіям, якщо вони братимуть участь у мирній акції.

Окрім цього, бойовики самопроголошеної терористичної ДНР зі стрілецької зброї обстріляли вертоліт, що кружляє над центром Донецька. Про це повідомляє "Остров", журналіст якого став очевидцем події.

Нагадаємо, Ахметов у екстреній заяві закликав робітників Донбасу вийти на страйк проти кровопролиття.

СЕПАРАТИСТИ ВІДПОВІЛИ АХМЕТОВУ

Один з лідерів терористичної організації "Донецької народної республіки" Денис Пушилін оголосив про початок націоналізації в регіоні. Про це повідомляється в Twitter "ДНР", - повідомляє "Українська правда".

"У зв'язку з небажанням регіональних олігархів платити податки до бюджету "ДНР" ухвалено рішення розпочати процес націоналізації", - цитують сепаратисти заяву Пушиліна. Він заявив, що Ахметов нібито пішов "проти Донбасу".

"Ахметов зробив свій вибір. На жаль, цей вибір проти народу Донбасу. Сплата податків в Київ означає фінансування терору на Донбасі", - говориться в пості в соцмережі.

Як відомо, олігарх Рінат Ахметов закликав робітників своїх підприємств вийти на попереджувальний страйк проти сепаратизму і підкреслив, що категорично проти так званої "Донецької народної республіки". У вівторок у Донецьку та області розпочалися акції на підтримку миру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Дончанин Показати IP 20 Травня 2014 14:46
Митинг за единую Украину Ахметова сегодня: данные на 13:37 (Не густо) см: http://cs619819.vk.me/v619819133/6fef/On6cP7fI-Hk.jpg
ХЕ ХЕ до Дончанин Показати IP 20 Травня 2014 16:02
Дурилка ето день медика))))))Сегодня пол Донецка сигналило.Паника сепаратист?
Анонім до Дончанин Показати IP 20 Травня 2014 16:05
ой слухай твої істерики вже не допоможуть не тобі не твоїм соратникам,кабздець вамі! і цього губарева те ж вже напевно на таких наркотиках тримають що довго він так не протяне! дивлячись на всіх представників так званою днр можна подумати що ви хочете свою наркоманьську республіку,у вас же ніодного адекватного не має!
Ярик до Дончанин Показати IP 20 Травня 2014 16:37
Можеш застрелитись.Бо на зоні 15років не протянеш.Нацгвардія майже в Донецьку
Андрій76 до Дончанин Показати IP 20 Травня 2014 17:23
А"не густо"тому,що інші адекватні люди бояться попасти під"приціл"цим довбаним підарасистам...
я Показати IP 20 Травня 2014 16:08
дончанину у себя скучно, вот он у нас и промышляет...
ти до я Показати IP 20 Травня 2014 16:31
А вам як весело... Получите рахунки за ЖКП подивлюсь я на вашу "радість"!:)
Треба задуматись Показати IP 20 Травня 2014 17:30
http://rian.com.ua/analytics/20140519/349545352.html Цікаво!!!!!!!!!!!!
Анонім до Треба задуматись Показати IP 20 Травня 2014 19:41
не цікаво і не треба задумуватись!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus