USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сцену в центрі Луцька демонтують

20 Листопада 2014 11:09
Сцена на Театральному майдані Луцька уже віджила своє – так вважають члени виконкому, тому вирішили її демонтувати.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради сьогодні, 20-го листопада.

«Під час перевірки тимчасових споруд виявили, що сцена на Театральному майдані була встановлена без дозвільних документів і

належить ГО «Волинський патріот», їм повідомляли, що необхідно її прибрати. Ми вважаємо, що сцена підлягає демонтажу», - наголосив заступник директора департаменту ЖКГ, начальника відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду Луцької міської ради Микола Осіюк.

З цього приводу перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук пояснив, що коли була революція Гідності, то громадські активісти просили дозвіл в мера, аби встановити тимчасові палатки й сцену в центрі міста. Як сказав чиновник, дозвіл дали, але не на такий довгий період.

Ця сцена «віджила» своє – вважають члени воєнкому.

«Коли були буремні події революції Гідності, то ми щонеділі проводили віче.

Але зараз ситуація в місті заспокоїлася, сцена своє «віджила». Ми ж не можемо надати у довічне користування якійсь громадській організації територію Театрального майдану, скоро новорічні свята, і її треба демонтувати, бо закон має бути для всіх, в тому числі і для учасників революції Гідності. Варто зауважити, що цю сцену під час виборів використовували для передвиборчих перегонів і не платили за рекламні банери податки. Я був на засіданні ради ВО «Майдан» і ніхто не заперечував, що її треба забирати, вона свої функції виконала», - наголосив секретар Луцькради Сергій Григоренко.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що питання демонтажу сцени вже обговорювалося на засідання міськвиконкому. Однак, рішення про демонтаж тоді не прийняли. Прийняли рішення демонтувати рекламу, розміщену без жодних дозволів на титульному боці сцени.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Петро Показати IP 20 Листопада 2014 11:14
"Свої функції" вже давно "виконали" і Кравчук і Осіюк з Григоренко...питання тільки ,хто буде прибирати...)
Анонім Показати IP 20 Листопада 2014 12:15
Яценюк хочет в оппозицию и куда делся золотой запас Украины Шукайте, читайте та думайте!
Онаним до Анонім Показати IP 20 Листопада 2014 16:34
коментар було видалено
СЕРГІЙ Показати IP 20 Листопада 2014 12:21
коментар було видалено
Сірий вовк Показати IP 20 Листопада 2014 12:47
Нехай стоїть. В країні як був бардак, так бардак і залишився, хто крав, той і краде, нахаби пробилися до влади і бездарно керують, напіводягнену армію знищують, територію країни поступово прос...ть, економіку заганяють в глухий кут. Нехай стоїть, чекає свого Піночета.
СЕРГІЙ Показати IP 20 Листопада 2014 12:59
СЦЕНА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВОЛИНСЬКІ ПАТРІОТИ ХАЙ СТОЇТЬ ДО ПОВНОГО ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ ВЛАДИ НОВІ ЛЮДИ-НОВА ВЛАДА.ЦЕ СИМВОЛ ЄВРОМАЙДАНУ ЛУЦЬКА.
квітка до СЕРГІЙ Показати IP 20 Листопада 2014 13:36
Це їдь у Києві пропагуй, а то: "обирайте Я...а Прем'єром..." от і будуть всі голодні, голі, босі... і вже ніякі Майдани не допоможуть, бо буде повна ОП@!!!
луцьк до СЕРГІЙ Показати IP 20 Листопада 2014 16:56
незабудь попригати ... перезавантаження яке нах*р перезавантаження всім наср*ти на нас а майдан тільки війну зробив в країні і нічього незмінилось
правильно Показати IP 20 Листопада 2014 15:59
Давно циганську морду красулі треба прибрати з цієї сцени
лучанка Показати IP 20 Листопада 2014 17:02
бачу сцену щодня, коли йду на роботу. На обличчя Красулі, чесно кажучи, вже дивитися неможу. Подіньте ту сцену кудись. Або хоча б відсуньте, щоб проходити можна нормально було, і вигляд площі кращим буде.
100%%% Показати IP 20 Листопада 2014 20:36
А крисуля думає вкорінитись зі своєю сценою там навічно?типово циганський підхід-ніхрена не робити,а тільки скакати зі своїми прибацаними пісеньками і чуть шо репертувати на весь світ,що "патріота" ущемляють.Іди повоюй в окопах,хитрожопий,а тоді може й матимеш право називатись патріотом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus