USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Студенти-першокурсники окупували «Авангард». ФОТО

22 Вересня 2013 15:00
Студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки 22 вересня відвідали стадіон луцької «Волині» та поспілкувалися із захисником команди Сергієм Сімініним.

«Це друга екскурсія стадіоном. З пропозицією до футбольного клубу звернулася голова обласної колегії Всеукраїнської студентської ради Ольга Кревська, щоб організувати цю зустріч у рамках фестивалю Lutsk for students. Наша зустріч – двояка: і поспілкуватися із Сергієм Сімініним та ознайомити студентів із Авангардом, а також залучити якомога більше людей, молоді до спорту і, щоб вони відвідували матчі рідного клубу», − розповів прес-аташе ФК «Волинь» Юрій Конкевич.

Також Пан Юрій розповів, що стадіон потребує реконструкції, зокрема облаштування навісу над трибунами, нового освітлення, бігових доріжок за вимогою УЄФА. Проте зараз чіткої дати оновлення «Авангарду» ще не визначили.

Зазначимо, що 24 вересян стадіон Авангард святкуватиме 80-у річницю від дня створення. Тоді, за Польщі, він називався іменем польського політичного і державного діяча Юзефа Пілсудського.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фан Показати IP 22 Вересня 2013 20:58
На шо там дивитись? Самий убогий стадіон премєр-ліги. Де обіцяна реконструкція?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus