USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

Суд у справі Мігаса перенесли через неявку адвоката

23 Жовтня 2017 10:22
Через неможливість з’явитись на судове засідання адвоката потерпілої сторони Олександра Стасюка, суд у справі Володимира Мігаса, який 8 грудня 2016 року напідпитку збив на пішохідному переході в Луцьку 16-річного Влада Андрушківа, вчергове перенесли.

Як стало відомо під час судового засідання 23 жовтня, опікуном Влада, який наразі є недієздатним та не може підписувати документи, стала його мама. Нині між сторонами укладають нотаріальний договір, який гарантує фінансове забезпечення і лікування Володимиром Мігасом Влада Андрушківа. Проте, через відключення електронних реєстрів, цю процедуру досі не завершили.

Адвокат Олександр Стасюк повідомив, що не з’явився на слухання 23 жовтня, оскільки в цей же час він задіяний у кримінальній справі в Любомлі. Мовляв, її розглядають за участі 3 суддів, а справа тягнеться більше року, тому перенести її не було можливості.

Суд повважав таку обставину за поважну та ухвалив перерву в судовому засіданні до 30 жовтня 10:00.

Разом з тим, суддя Михайло Квятковський зауважив, що розгляд справи відкладається вже 7 чи 8 разів, що створює незручності для роботи суду.

«На 25 суддів є лише 2 зали, які розписані на місяці вперед. Через відкладення справ створюються незручності в роботі», - зазначив Михайло Квятковський та додав, що наступного разу справу розглядатимуть не в залі.

Нагадаємо, Володимир Мігас, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), здійснив наїзд на школяра на пішохідному переході на вулиці Дубнівській. Згодом винуватець ДТП вийшов із СІЗО під заставу у 275 тисяч гривень, а на черговому розгляді справи в суді заявив, що того дня не вживав алкоголь і їхав зі швидкістю 60 км/год.

Суд у цій справі декілька разів переносили через важкий стан школяра. Свого часу, після тривалого лікування в Луцькій дитячій клінічній лікарні потерпілого Владислава Андрушківа перевели у Львівській військовий госпіталь, де він продовжує боротися за своє життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 23 Жовтня 2017 19:15
через місяць мігасу дадуть орден

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus