USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Горілку пив напередодні, - Мігас про ДТП на Дубнівській

9 Лютого 2017 15:54
Володимир Мігас, який 8 грудня напідпитку збив 16-річного Влада Андрушківа, запевняє, що того дня спиртного не вживав і їхав зі швидкістю 60 кілометрів на годину.

Про це він заявив під час судового слухання у Луцькому міськрайонному суді, інформує ВолиньPost.

Нагадаємо, що 8 грудня 2016 року Володимир Мігас їхав на Дубнівській і окрім того, що збив юнака, намагався покинути місце аварії та допустив зіткнення ще з двома автівками. І його автомобіль зупинився лише через технічні несправності.

Хлопця з численними травмами госпіталізували, а винуватця аварії доставили на освідування. Висновок експертизи вказав, що на момент аварії у Володимира Мігаса було виявлено 3,5 проміле алкоголю в крові.

Згодом справу скерували на розгляд суду і сьогодні, 9 лютого, відбулось перше судове засідання.

На слухання з'явився сам обвинувачений Володимир Мігас, його захисник Максим Мохнюк, прокурор Олександр Кравчук, батько Владислава Володимир Андрушків, який по справі виступає його законним представником та адвокат потерпілих Олександр Стасюк.

На початку судового слухання прокурор запропонував розглядати справу в скороченому режимі, мовляв, обвинувачений цілком визнає свою вину та не оспорює фактичні обставини справи.

Проте Володимир Андрушків та адвокат потерпілих Олександр Стасюк цілком заперечили, адже в такому випадку вони не зможуть в майбутньому оспорювати докази чи обставини, які не були б досліджені в ході розгляду справи.

Водночас вони обоє заявив про те, що даватимуть свої покази наприкінці судового слідства, тобто після дослідження усіх матеріалів справи та заслуховування усіх сторін.

Відтак, першим суд допитав самого обвинуваченого Володимира Мігаса.

Так, він переконує, що алкоголь в крові у нього виявили через те, що днем раніше він випивав горілку.

"В день аварії я алкоголь не вживав. Я пив днем раніше. Не пам'ятаю, в якій кількості, але я пив горілку", - переконував Мігас.

А щодо того, що він втік з місця аварії, то пояснив, що просто злякався.

"Я побачив пішоходів надто пізно, відстань до них була 5-10 метрів. Я навіть спочатку не зрозумів, що сталось. Тоді була трошки ожеледиця і я їхав зі швидкістю 60 кілометрів на годину, можливо десь відволікся", - переконував Мігас.

Водночас, відповідаючи на питання адвоката, обвинувачений пояснив, що вину визнає, постійно спілкується з батьками Владислава Андрушківа, оплачує його лікування та перебування в медзакладі. Окрім того, пісдудний наголосив, що посприяв, аби юнака оглянув лікар з Ізраїльської клініки.

Нагадаємо, 2 лютого відбулось підготовче засідання у справі луцького бізнесмена Володимира Мігаса.

Раніше повідомлялося, що серед судових справ, які розглядав суддя Луцького міськрайонного суду Ігор Ясельський – лише два місяці тому фігурувала справа з п’яним водієм Мигасом Володимиром Михайловичем.

Як пише Район.Луцьк, у судовому засіданні оголосили перерву до 20 лютого 2017 року, аби надати можливість стороні обвинувачення запросити та допитати свідків ДТП.

Володимиру Мігасу загрожує до восьми років позбавлення волі. Щире каяття підсудного та сприяння у розкриті злочину визнаються обставинами, які пом’якшують покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Свідок Показати IP 9 Лютого 2017 16:00
Ага не пив він. Зовсім. І штани ременем безпеки зняло. Таку тварину не судити потрібно, відразу карати, як колись.. Співчутя в цієї сволочі не має.
мін нєт Показати IP 9 Лютого 2017 16:02
тільки нюхав! суд лінча! і ту хвойду разом з ним! нетерпляча така. думала що не встигне
Анонім Показати IP 9 Лютого 2017 16:05
"доіхав до перехрестя" -був зовсім без штанів??? спішив натягнути і штани також
123 Показати IP 9 Лютого 2017 16:46
А ще йому якась падлюка в штани нас*рала, але це не точно!!!
----- Показати IP 9 Лютого 2017 16:48
Три проміле алкоголю, це доза яку не кожна людина вип'є, і брехати що це перегар... більш ніж цинічно !!! Він розумний ,а суддя та всі інші дурні ...
---- Показати IP 9 Лютого 2017 16:51
Більше схоже що він Сутки пробухав...
Никонор Показати IP 9 Лютого 2017 17:01
На нари ту скотиняку гулящу, щоб той орган йому відг**в!
Юрій Показати IP 9 Лютого 2017 17:26
Це відволікся зі спущеними штанами по-іншому називається. Треба притягнути до відповідальності ще ту хвойду, яка відволікла.
Олег Показати IP 9 Лютого 2017 17:30
знаю мігаса коли він ще працював комірником у ющака на волинькооплісхозторг. і тоді і крав і бухав, потім після ліквідації бази став баригою спочитку крутили на олдемі потім бухав і барижнічав на варшавському ринку. зараза і алкаш ще той! у Т Ю РПЬ МУ !!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus