USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Суд заарештував підозрюваного у метанні гранати під Радою

2 Вересня 2015 19:16
Печерський районний суд заарештував на два місяці бійця «Січі» Ігоря Гуменюка.

Про це повідомляє ТСН.

Чоловіка підозрюють у метанні вбивчої гранати під час кривавих заворушень під Верховною Радою України 31 серпня.

Крім того, у прокуратурі повідомили, що Печерський райсуд за клопотанням прокуратури також заарештував на 2 місяці ще 4 підозрюваних у сутичках.

Загалом, розглядається клопотання прокуратури про арешт 18 підозрюваних у подіях під Радою. Нагадаємо, що 31 серпня після голосування Верховної Ради за зміни до Конституції під будівлею парламенту сталася сутичка.

Натовп хлинув на кордон правоохоронців – в хід пішли палиці, камені та димові шашки. Пізніше з натовпу у кордони міліції полетіли бойові гранати.

Правоохоронці встановили особу «гранатометника» - ним виявився боєць батальйону "Січ" Ігор Гуменюк. Зловмисника затримали. Внаслідок сутичок загинули троє бійців, ще близько 140 постраждали.

Пізніше Гуменюк відмовився від своїх показів.

Ігор Гуменюк заявив про те, що слідчі «вибивали» з нього свідчення про те, що він є членом політичної партії ВО «Свобода».



Зі слів колишнього бійця батальйону спецпризначення «Січ» правоохоронці декілька разів «цікавились» його політичними поглядами. Про це він розповів на камеру депутату Київської обласної ради, активісту від «Свободи» Олександру Аронцю, - повідомляє «Преса України».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Вальцман Показати IP 2 Вересня 2015 19:27
Cамий головний підозрюваний має бути сволоч Шоколадна, яка спровокувала бійню
Анонім до Вальцман Показати IP 2 Вересня 2015 21:36
Сама велика хохма - є те, що весь приріст Шоколадка пообіцяла віддавати за державні борги.
ще не зовсім свідоми Показати IP 2 Вересня 2015 20:06
Свідомих на нари! Від них вся біда в державі!
ще не зовсім свідоми Показати IP 2 Вересня 2015 20:08
Бажано, б наступного в сізо олега тягниморду
ще не зовсім свідоми Показати IP 2 Вересня 2015 20:29
того, що з кобилячим хвостом у вишиванці, слідом за тянимордою!
цю скотину Показати IP 2 Вересня 2015 20:37
потрібно віддати батькам загиблих на катування
Анонім Показати IP 2 Вересня 2015 20:47
Печерский районный суд столицы применил меру пресечения в виде содержания под стражей для 9-ти задержанных под зданием украинского парламента 31 августа, еще к одному применил круглосуточный домашний арест. Об этом УНН сообщили в пресс-секретарь прокуратуры Киева Надежда Максимец.
Анонім Показати IP 2 Вересня 2015 21:51
ось таке воно життя - проти системи не попреш
Анонім Показати IP 2 Вересня 2015 22:11
хлопці думали,що як нагорода за їх хоробрість і самопожертву, керувати країною буде достойний, а тут при владі опинились рошен-"ригонал" і брехливий кулявлоб, що тут скажеш всі розчаровані, а тим, хто брав активну участь на майдані,побував на фронті,бачив смерті і каліцтва не по телевізору, стриматися набагато важче; усіх шкода - молоді,активні,вважали щось змінять у нашій колонії- не вистачило мудрості і досвіду, учитись ,учитись і ще раз учитись
ГАНЬБА Показати IP 3 Вересня 2015 00:58
пора починати брати під варту найголовніших зачинщиків всього зла індексаційних мерзотних ворюг яйцюка(кулявлоба) з парашанком і закінчуючи подонками гранатокидунами в молодих невинних військових службовців!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus