USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Суд на Волині: директор «відмазала» вчителя від армії

5 Червня 2013 11:20
У Камінь-Каширському районному суді намагалися притягнути до адміністративної відповідальності директора однієї з сільських шкіл району. Вона, мовляв, «відмазала» вчителя від армії, - інформує «Під прицілом».

Тож, жінка, обіймаючи посаду директора загально-освітньої школи, І-ІІІ ступенів села Воєгоще порушила закон, видавши вчителю фізики неправдиву довідку про його повне тижневе навантаження.

Після отримання довідки чоловік отримав відстрочку від призову на строкову військову службу у Збройних Силах України, а директор, своєю чергою, позбулася, мовляв, непотрібних їй проблем у пошуку нового кваліфікованого вчителя на його місце.

Під час розгляду справи прокурор заявив клопотання про повернення її до прокуратури району для проведення по ній додаткової перевірки.

Зокрема, пояснюючи це тим, що згідно до чинного законодавства адміністративного порушення, за яким жінку притягнули до суду, не існує.

Відтак, суд постановив адміністративну справу про притягнення директора школи до адміністративної відповідальності повернути до прокуратури Камінь-Каширського району для проведення по ній додаткової перевірки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus