USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Священики Луцького районного деканату втретє побували в зоні АТО

18 Грудня 2015 17:30
14–18 грудня Настоятелі парафій Архістратига Михаїла в селі Підгайці священик Іван Гуреєв, Успіння Пресвятої Богородиці в селі Гаразджа священик Андрій Мовчанюк, Покрови Пресвятої Богородиці в селі Крупа протоієрей Роман Нестер вкотре возили продукти та речі першої необхідності для земляків-військовослужбовців. Це стало можливим за підтримки громад сіл Підгайці, Крупа, Гаразджа, Лище, Піддубці, Воротнів,Рованці, Струмівка, Забороль, Тарасове, Сьомаки та Липини.

Завдячуючи всім небайдужим, допомоги було зібрано 2 вантажних автомобілі (5 тонн). Особливу подяку панотці висловлюють діткам навчальних закладів сіл Гаразджа, Піддубці, Підгайці за малюнки та листи.

Бійці з Волині перебувають у різних містах і селах Луганщини й Донеччини, у військових частинах та на блокпостах. Зокрема, душпастирі побували в селі Дачне Курахівського району, селищі Красногорівка, селі Богоявленка, у Волновасі Донецької області; в селі Новоолександріївка (поблизу Щастя), у Сватово, Сіверськодонецьку Луганської області.

Уперше священики повсюди відправляли Божественну Літургію, звершували таїнства Сповіді та Причастя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Справедливий Показати IP 19 Грудня 2015 11:45
В той час як священники УПЦ КП збирають і возять допомогу в зону АТО Піддубцівській настоятель Покровської церкви УПЦ їздить за кермом і буянить п"яним,б"ється з власником бару"Білочка",лякає прихожан,що прийдуть розкольники з УПЦ КП і захоплять його храм,де він сам і касир,староста, ревізор та користувач каси,яка працює на нього і його сім"ю.Піддубляни звернулися до владики Ніфонта з листом-скаргою за підписом 220 прихожан, про не статутні діяння священника,були в нього на прийомі, але відповіді не отримали.Отак в нас і є-одні допомагають армії,державі,людям,а другі, бояться на службі сказати слово УКРАЇНА,кажуть Київська Русь.
Петро Показати IP 19 Грудня 2015 12:57
Питання підняли правильне.Але чому ви підубляни не публікуєте свою заяву,хай читають люди.Я сам би підписав її,бо в Піддубцях патріотичному селі навіть службу не править піп на українській мові.Він за Руській мір, а не за Україну.А те що ви допомагаєте гаразджанському батюшці-спасибі,так тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus