USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Святий Миколай розпочав вітати луцьких діток у зоопарку

17 Грудня 2017 19:17
У «Луцькому зоопарку» відбулося свято - зустріч зі Святим Миколаєм. Дітлахи на славу повеселилися, погодували мешканців звіринця та отримали подарунки.

Святкове дійство відбулося 17 грудня.

Директор зоопарку Людмила Денисенко розповідає, що Святий Миколай приходить вітати дітей у звіринець уже третій рік поспіль.

«Це була ідея працівників зоопарку і ми переживали чи діти захочуть приходити на це дійство й бути на вулиці, адже це не концерт у приміщенні. Як бачимо, задум вдався, малюки стали активними учасниками цього свята, вони танцюють, співають разом, очікують на диво. Ми даруємо їм радість і надію. Потрібно не боятися мріяти, тоді мрії здійсняться.

Пригадую, коли я прийшла сюди на посаду директора, бачила два великих ставки, на яких уявляла пелікана. Він просто тут мав бути. Але коштів на купівлю не було. На сьогодні у нас чотири пелікана – мрії точно збуваються», - запевняє пані Людмила.
Коли всі діти зібралися, до них вийшли два сніговика, разом вони почали водити хороводи, а далі пішли гуртом прикрашати ялинки.
Маленький лучанин Гліб вперше на такому святкуванні й позитивних емоцій отримав багато.

«Свято мені дуже сподобалося, адже ми тут танцювали, співали, веселилися. А найбільше мені сподобалися подарунки, особливо сніговичок», - каже Гліб.
Далі усі знову сформували два паровозики та пішли годувати птахів. Однак на заваді їм стало бісеня, яке почало нарікати, що діти вредні, й не пропускало їх. Втім, сніговими вимели його.
На свято прийшов зі своєю сім’єю лучанин Андрій, він подякував організаторам за незабутні враження для його дитини.

«Захід чудовий, дитина просто в захваті. Приємно, що організовують подібні свята, адже є нагода сім’єю цікаво провести час, діти радіють, лишаються гарні спогади. Побільше б таких свят для дітей», - каже чоловік.
Погодувавши птахів, дітлахи прийшли до головної ялинки в зоопарку, де продовжили веселитися, а потім покликали Миколая, який привітав кожного учасника свята та вручив дітям подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus