USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Сили АТО увійшли на околиці Луганська

2 Липня 2014 13:02
На околицях Луганська почався бій. Там зараз чути вибухи.

Про це повідомляють місцеві мешканці, - повідомляє на «5 канал».

Згідно з інформацією, в районі відділення Луганської митниці терористи встановили ракетну установку, з якої намагаються поцілити у літаки української армії.

Також мешканці Луганська бачили кілька разів колону військової техніки бойовиків. Їх дані підтверджує відео з веб-камер. Кілька БМП проїхалися вдовж кварталу Щербакова, далі вони рухалися в напрямок селища Ювілейне. Куди попрямували терористи – невідомо.

До слова, сьогодні о четвертій ранку веб-камери зафіксували військову техніку на перехресті кварталу Щербакова в Луганську.

На великій швидкості БТРи проїхали по напрямку до вулиці Нечуя-Левицького. Далі, на кільці Гайового колона повернула у бік селища Ювілейного.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
БЕРКУТ Показати IP 2 Липня 2014 14:00
Самый известный "проститут" Украины существенно улучшил свою мобильность за счет неизвестных спонсоров с неограниченными возможностями. Теперь он перемещается по стране на личном самолете. Когда лет двадцать назад начинающий журналист Олег Ляшко, по его собственному признанию, оказывал интим-услуги влиятельному чиновнику Борису за продвижение по карьерной лестнице, мало кто из знавших его близко предполагал, как высоко взлетит этот предприимчивый юноша. Теперь же «бронзовый» финалист последних президентских выборов имеет возможность запросто сгонять на чартерном самолетеVIP-класса на молебен по поводу 363-летия битвы под Берестечком.
Юхим до БЕРКУТ Показати IP 2 Липня 2014 14:31
Ты лучше напиши про "проститутов" расейских, которые на яхтах гоняют. И про себя не забудь тоже.
Боголюбы до Юхим Показати IP 2 Липня 2014 14:57
Девочки не сорьтесь. Все они проституты, одни мы Дартаньяны.
БЕРКУТ до Юхим Показати IP 2 Липня 2014 16:08
коментар було видалено
Алєг до БЕРКУТ Показати IP 2 Липня 2014 16:31
Заздриш по-чорному... розминай дупку, працюй ротиком - і теж маєш шанси))))))))))))))
))) Показати IP 2 Липня 2014 22:56
а об обстреле жилых кварталов Луганска ничего сказать не хотите?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus