USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сили АТО йдуть у контрнаступ

25 Серпня 2014 10:07
Незважаючи на активізацію ворога, сили АТО продовжують утримувати зайняті позиції та завдавати терористам значних втрат.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби штабу АТО, - інформує УНІАН.

"Знищили близько 40 осіб 3 БМП та 1 танк внаслідок ураження командного пункту батальйонної тактичної групи ворога. Знищили 5 танків, 6 ББМ, 1 БМ-21 “Град”, 1 гаубицю та близько 80 російських найманців в результаті обстрілу колони під Оленівкою. Трішки згодом, там же під Оленіковкою в результаті бою знищено 2 танки та 1 бойову машину десанта", - йдеться у повідомлені штабу.

Загалом, знищено близько 250 російських найманців, 8 танків ворога, 10 бойових броньованих машин, 3 БМ-21 “Град”, 1 гаубицю.

Також, в Іловайську батальйони "Донбас" та "Кривбас" знищили значну кількість бойовиків.

"В Іловайську батальйон «Донбас» знищив 50 бойовиків, а батальйон територіальної оборони «Кривбас» знищив 40 бойовиків", - повідомляють у штабі.

Ще, армія нанесла удар по командному пункту та складу боєприпасів бойовиків. "На стадіоні Комісарівка ударом Збройних сил України знищено 2 БМ-21 “Град” та до 10 осіб. Знищено понад 30 терористів в наслідок ураження складів боєприпасів незаконних збройних формувань у місті Харцизьк", - наголошують у повідомленні. Знищено близько 40 осіб, 3 БМП та 1 танк внаслідок ураження командного пункту батальйонної тактичної групи ворога.

В неділю в зоні проведення антитерористичної операції продовжилися зіткнення українських силовиків і членів незаконних збройних формувань. Як повідомили в прес-центрі АТО, в результаті боїв українські військові знищили 2 установки БМ-21 "Град", 2 міномети і значну кількість противників. "Станом на 19:00 24 серпня: піхотинці продовжують виконувати завдання з надання допомоги спецпідрозділам МВС з пошуку, роззброєння, а в разі чинення опору, знищення незаконних бандформувань і диверсійно-розвідувальних груп противника в населених пунктах Іллірія, Маломиколаївка", - йдеться в повідомленні. Також, згідно з інформацією, протягом дня з Донецька від одного з блокпостів сил АТО висунулася колона танків і БМП бойовиків. "При підході до наших позицій вони були зупинені вогнем військовослужбовців Збройних Сил України", - розповіли в прес-центрі АТО. Крім того, триває оборона кургану Савур Могила. "В результаті боїв знищено дві установки БМ 21" Град "противника, а також два міномета і значна кількість живої сили", - підкреслили в повідомленні.

У прес-центрі АТО зазначили, що значно збільшилася кількість обстрілів позицій сил АТО. "Зокрема були обстріляні позиції і блокпости поблизу населених пунктів Новосвітлівка, Червона Поляна, Вергунських Роз'їзд, Станиця Луганська, Чумаки, Мар'їнка, МТФ Дзеркальне, Дебальцеве, Нижня Кринка, Харцизьк, Петровське, майорського, Верхньоторецьке, Вергулівка, Депрерадівка", - йдеться в повідомленні. За даними прес-центру АТО, двічі з мінометів обстріляли аеродром Луганськ. "Також, сьогоднішній день відзначився кривавими провокаціями з боку Російської Федерації", - підсумували а повідомленні прес-центру АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читав Показати IP 25 Серпня 2014 12:22
А у багатьох ЗМІ зовсім інша інформація...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus