USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сили Каддафі влаштували бійню

21 Березня 2011 15:49
Вірні Муамару Каддафі сили проводять кровопролитну операцію проти прихильників опозиції в лівійському місті Місурата.

За інформацією Gazeta.ua. один з місцевих жителів назвав те, що відбувається в цьому місті "бійнею і руйнуванням".

"У момент, коли я з вами розмовляю, Місурату намагаються повністю зруйнувати. Каддафі використовує танки і снайперів, щоб вселити жах в місцевих жителів. Вони стріляють у людей", - стверджує він.

Лівійські війська, які намагалися кілька днів тому захопити головний оплот опозиції місто Бенгазі, зараз відступили до Адждабії, пише веб-сайт французької газети "Фігаро".

За її даними, на дорозі, що сполучає Бенгазі з Адждабією, можна побачити десятки танків, підбитих в ході ударів сил міжнародної коаліції.

"Фігаро" підкреслює, що хоча сили Каддафі і відступили в Адждабія за 160 кілометрів від Бенгазі, вони не припиняють бої проти сил опозиції.

Зі свого боку, озброєні прихильники опозиції поступово збираються на підступах до Адждабії.

Тим часом шість норвезьких літаків Ф-16 візьмуть участь у військовій операції міжнародних коаліційних сил в Лівії, повідомляє в понеділок агентство ЕФЕ.

За словами представника ВПС Норвегії, в понеділок ці літаки вилетіли з військового аеродрому Буде. Згодом вони приземлилися на території двох військово-повітряних баз в Середземномор'ї - на французькому острові Корсика і на грецькому острові Крит.

У військовій операції "Світанок Одіссея" вже беруть участь США, Великобританія, Данія, Канада, Франція, Італія і Катар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus