USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Символ міліції Волині– бобер Бодя – завітав у дитячий табір. ФОТО

8 Серпня 2013 12:55
Дитяче свято у таборі влаштували дітям волинські правоохоронці. Аби зустріч запам’яталася надовго, правоохоронці вручили дітям м’які іграшки – символ волинської міліції бобра Бодю. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Веселими мелодіями і запальними танцями зустрічали волинських правоохоронців вихованці дитячого табору «Ровесник», адже таких гостей вони приймали вперше. Своєю чергою працівники міліції серйозно готувалися до приїзду в табір, адже мали на меті не лише розповісти про правові норми поведінки, ознайомити з роботою міліції, а й влаштувати справжнє свято.

У програмі зустрічі – показ автотехніки, виступи групи затримання відділу Державної служби охорони, кінологів, роти міліції особливого призначення «Беркут» та відділу швидкого реагування «Сокіл», показ озброєння, спеціальних засобів та засобів індивідуального захисту та експозиційні матеріали Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

– Щоразу, спілкуючись із дітьми, знаходимо різноманітні методи проведення профілактичної роботи, – розповіла в. о. начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Інна Остапович. – А тому ми з ними проводимо бесіди, ігри, конкурси, демонструємо фільми на правову тематику, влаштовуємо екскурсії у краєзнавчий, музей бойової слави та музей історії органів внутрішніх справ Волині, традиційно проводимо дні відкритих дверей. Таким чином намагаємося донести необхідність чіткого дотримання Закону.

Завітав на свято також начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук, котрий, звертаючись до дітей, наголосив:
– Проводячи профілактичну роботу, основник акцент ставимо на дітей, адже від того, як ми їх виховуватимемо, залежить без перебільшення наше майбутнє і майбутнє нашої держави. Коли ми організовуємо такі заходи, їм надзвичайно цікаво, адже мають можливість побачити різноманітні служби міліції в дії: і прийоми рукопашного бою у виконанні «Сокола», і затримання злочинців працівниками ВДСО та «Беркута»… Багато з них, спостерігаючи на вміннями і навичками фізично підготовлених міліціонерів, згодом виявляють бажання служити в органах внутрішніх справ. Скажу більше і це головне: у них ніколи не виникає бажання скоїти те чи інше правопорушення.

Аби зустріч запам’яталася надовго, правоохоронці вручили дітям м’які іграшки – символ волинської міліції бобра Бодю. А апогеєм свята стали випущені в небо повітряні кульки, до яких вихованці табору прив’язали написані на кольорових папірцях свої найпотаємніші бажання. Тож нехай усі їхні мрії збуваються!

А проводжали працівників міліції діти веселими піснями та оплесками.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Семен Показати IP 8 Серпня 2013 14:34
А я весь час думав,що символом волинськоі міліції є баран Ненажера.
иван Показати IP 8 Серпня 2013 14:41
так бобер чи баран ? бо в нашому сели Бодя называють такого соби нечесаного-невмиваного без хати и господарки лайдака -який тильки ходи и проси аби йому щось дали и надурняк ще би и выпив але до роботи николи спритку немав
Павло Глазовий Показати IP 8 Серпня 2013 15:48
На широкому шляху між селом і містом Спав п'яниця мертвим сном на повітрі чистім. Мимо мчались мотоциклом двоє із міліції.. Не сподобався їм п'яний у такій позиції. Відтягли його убік: Що воно за чоловік? Документів не знайшли. Витягли дві хустки Та малесенький лимон, залишок закуски. Лейтенант задумався: — Оце так діла... Хоч би ж знати, звідки він, З міста чи з села.— Наказав сержанту: — Слухай, Нахилися та понюхай, Чим пахтить — казьонкою А чи самогонкою? — Нюхнув сержант і став струнко, цокнув каблуком. — Дозвольте вам доложити — пахне коньяком.— Лейтенант нахмурив брови, ще подумав трішки. — Поклади їх у коляску, а я пройдусь пішки. У відділення вези, Та не дуже їх тряси, Хай не утомляються. Такі кадри на дорозі даром не валяються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus