USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Танки в місті. Сепаратисти отримали важку бронетехніку

13 Червня 2014 09:05
На південному сході з'явилися танки. Сепаратисти офіційно заявили про три одиниці важкої бронетехніки, - інформує Кореспондент.

Звідки танки?

Увечері четверга, 12 червня, ополчення Донецької народної республіки заявило, що отримало на озброєння три танки.


"Отримання нами танків підтверджуємо. Вони будуть відправлені на найбільш складні напрями", - повідомив представник штабу.

Згідно з деякими даними, сьогодні один з танків вступив у бій з Нацгвардією в районі Савур-Могили Донецької області.

Втім, звідки надійшли танки, в ополченні не повідомляють.

Бронетехніка на вулицях

Протягом дня очевидці повідомляли про важку бронетехніку на вулицях міст Донбасу.

Зокрема, танки бачили в Сніжному і Торезі.


Повідомлялося, що це танки Т-70 або Т-72.

Ціла колона бронетехніки була помічена в Макіївці.


Битва за кордон

Глава МВС України Арсен Аваков, своєю чергою, заявив про проникнення колон військової техніки з Росії в Україну через захоплені пункти пропуску.

"Дані розвідки і дані відповідного спостереження: бачимо, що за останні три дні, незважаючи на заяви Російської Федерації про те, що вони вітають мирний процес, про те, що дано вказівку посилити контроль за кордоном, зокрема, в районі Дякового, іде проникнення колон через захоплені терористами пункти пропуску", - заявив міністр.


Водночас керівник Антитерористичного центру Василь Крутов заявляє, що вже найближчим часом кордон з Росією буде заблоковано.

"За всі роки незалежної України не очікувалося агресії з цієї сторони. Тому фізично неможливо було миттєво закрити кордон. Але ми швидко вчимося і робимо правильні висновки. Зараз здійснюються необхідні переміщення сил, що дасть можливість вже в найближчі дні забезпечити блокування кордонів", - сказав він.


Порошенко провів екстрену танкову нараду

Водночас, як заявила прес-служба президента України Петра Порошенка, в результаті проведеної українськими силовиками операції українські військові та прикордонники відновили контроль над ділянкою державного кордону довжиною понад 100 кілометрів.

"Згідно з інформацією силовиків, в результаті добре підготовленої операції, українські військові та прикордонники відновили контроль над ділянкою державного кордону протяжністю більше 100 кілометрів, ведучи боротьбу навіть з танками. Бойовики вперше застосували танки, які, за даними української розвідки, з'явилися з боку Російської Федерації. В результаті військової операції, яка планувалася напередодні, українським військовим вдалося утримати ситуацію під контролем", - наголошується в повідомленні.

У зв'язку з цим Петро Порошенко провів екстрену нараду з керівниками силових відомств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
местный Показати IP 13 Червня 2014 11:34
На самом верхнем видео не Макарово. И, вообще, съемка конца марта - деревья без листьев.
гість до местный Показати IP 13 Червня 2014 12:09
Это ты где листья не разглядел-то? Может это и не танки вовсе?
НЕЛУЧАНИН до гість Показати IP 13 Червня 2014 12:56
в макарово БМП-шки, а не танки
НЕЛУЧАНИН Показати IP 13 Червня 2014 12:55
в універмаг в ростові завезли свіжу бронетехніку, от сепарати і прикупили за чесно зароблені в шахті
коля Показати IP 13 Червня 2014 13:04
чому нашу патрульну службу непускають на схід захищати батьківщину?вони ж мабуть краще підготовленні ніж прості хлопці з вулиці!!.
Лучанин Показати IP 13 Червня 2014 14:52
Ворожа бронетехніка на українській території повинна в першу чергу знищуватися ракетними ударами авіації, бо прикордонники з автоматами проти танків безсилі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus