USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Театр Волині - призер всеукраїнського фестивалю. ВІДЕО

26 Червня 2013 18:01
Народний театр Нововолинська здобув перше місце на Всеукраїнському фестивалі «Від Гіпаніса до Борисфена», - йдеться на сайті ВОДТРК.

В Очакові Миколаївської області відбувся 18-й Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва «Від Гіпаніса до Борисфена». Волинь там представляв Нововолинський народний театр «Авантюра», що діє при міському Палаці культури. На фестивалі нововолинці вибороли перше місце.

Довідково:
Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва «Від Гіпаніса до Борисфена» організовують з метою сприяння, збереження та утвердження духовних цінностей українського народу, розвитку театрального руху в Україні тощо. Для учасників фестиваль має оздоровчий характер, тому що триває на базі Очаківського об’єднання санаторно-курортних закладів.

Учасники презентують на Фестивалі одну закінчену виставу або закінчений уривок з вистави тривалістю не більше 60 хвилин на тему «Кохання в український та зарубіжній класичній драматургії». Це може бути одноактова п’єса, п’єса на 2 дії, але у скороченому варіанті, мініатюри чи композиція за творами на задану тему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus