USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Театральний майдан не міні-ринок: без кави, морозива та пива

22 Червня 2017 20:12
Підприємці Луцька звернулися у виконавчий комітет міської ради з проханням, аби їм погодили розміщення тимчасових споруд на Театральному майдані. Бізнесмени хотіли торгувати кавою, морозивом та пивом. Втім, усі отримали відмову.

Засідання виконавчого комітету Луцької міської ради відбулося 21-го червня.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук пояснив, чому особисто не підтримує звернення.

«Я вважаю, що не варто центральну площу міста перетворювати на міні-ринок. Однак, це моє рішення, а ви, колеги, визначайтеся та голосуйте як вважаєте за потрібне», - звернуся до присутніх Ігор Поліщук.

Позиція більшості депутатів була такою ж, і дозволів на розміщення тимчасових споруд підприємцям не надали. Зокрема, не продовжили й дозвіл на розташування пивної діжки, яка там вже стоїть.

Також, нагадаємо, виконком Луцької міської ради погодив знесення дев’яти об’єктів малої архітектурної форми, йдеться про гаражі та кіоски. Усі вони встановленні незаконно, що підтвердили перевірки департаменту муніципальної поліції Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus