USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Телепроект «Дайджест» - про ініціативи громад та життя селян без води

25 Листопада 2016 17:36
Як люди в селі живуть без води? Нові швейні машинки для учнів трудового навчання і як ініціативні громад співпрацюють з Фондом.

Про це і не тільки, ви дізнаєтесь із чергового випуску телепрограми «Дайджест» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Журналісти покажуть Волинь такою, якою вона є насправді: з проблемами і маленькими перемогами в громаді.

«Ми буваємо там, куди не їздить більшість кореспондентів. Наша камера фіксує життя без обману», - розповідають журналісти.

Щотижня нові теми і нові герої, новий погляд на зміни, яких чекає кожне село. Усе це ви дізнаєтесь із телепроекту «Дайджест», який виходить із сурдоперекладом, щоб бути доступним кожному.

Дивіться відео на офіційному каналі в YouTube.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сераховичі Показати IP 25 Листопада 2016 17:50
Хотілось -би щоб цей телепроект не забув відвідати Сераховичі! Нав"язана проблема самоврядування (хто . з депутатів лобіює сусіднє село). доля пункту швидкоі мед допомоги.опорноі школи.дит садка.Ласкаво просимо "Дайджест".і чекаємо не втрачаючи надіі.
уважний Показати IP 25 Листопада 2016 19:37
А з назвою не склалося? Скільки вже тих "Дайджестів" на теренах волинського ТБ починаючи з "Аверсу" 90-х :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus