USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Терапевтичне відділення луцької лікарні заселили казкові герої

15 Вересня 2015 14:39
У терапевтичному відділенні Луцької центральної районної лікарні здійснили ремонт коридорних приміщень, ігрової кімнати для дітлахів а також палат у рамках реалізації соціального проекту «Кольоровий світ дитинства», ініційованого компанією «Снєжка-Україна». Рівненські художники «поселили» на стінах лікарні героїв українських казок та байок.

Офіційне відкриття оновленого відділення відбулось сьогодні, 15 вересня.

Луцька райлікарня стала п’ятим медзакладом України, в якому реалізовують соціальний проект. Так, аналогічні оновлені відділення вже з’явились у Рівному, Житомирі, Тернополі та Львові. Головний лікар установи Сергій Коновал під час прес-конференції зауважив, що чи не кожен пам’ятає, як у дитинстві доводилось проводити час у сумних стінах лікарні.
Проте, з його слів, відтепер дітлахи луцького району та їх батьки, які лікуватимуться у терапевтичному відділенні матимуть змогу відволіктись на казкові мотиви.

«Це все що ви тут бачите – це лише «вершина айсбергу». Окрім того, благодійники надали велику допомогу на хірургічне відділення», - зазначив Сергій Коновал та подякував спонсорам за допомогу.

Генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь не став розкривати вартість проекту, який реалізували у луцькій райлікарні. Лише зазначив, що це – не головне: «Не хочу зараз говорити про гроші, це не саме важливе. Ви сьогодні бачите радість дітей – і це найкраще».
Художники з Рівного Антон Оплачко та Петро Фаберський кажуть, що з радістю прийняли пропозицію прикрасити дитяче відділення, та й робота йшла легко.
На стінах луцької лікарні вони «поселили» героїв українських казок та байок. Відтак, спільними зусиллями вдалось не лише зробити ремонт у приміщеннях відділення, але й прикрасити коридори а також оздобити дитячу ігрову кімнату.

«Малювали двічі по 8 днів. У той період дітей було мало, один хлопчик постійно прибігав, зацікавлено спостерігав за нашою роботою. Люди схвально поставилися до задуму, ми ще тільки почали робити, а всі уже були впевнені у хорошому результаті», - кажуть художники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кріс Показати IP 15 Вересня 2015 14:44
Щось не видно ще одного казкового героя - Ісуса Йосиповича
1601 Показати IP 15 Вересня 2015 15:01
Це проста реклама СНЕЖКИ
123 до 1601 Показати IP 15 Вересня 2015 16:23
І шо? Якщо від цього ліпше діткам - то хай рекламуються так на здоров'я, я не проти :)
flokin до 123 Показати IP 18 Вересня 2015 21:12
легше діткам від того, що не буде голих гнітючих стін. Їм буде психологічно легше переносити недугу, хай яка б вона не була..а це вже ЩОСЬ. хоча й як було вище сказано що це просто реклама, але вона позитивно відобразиться на маленьких дітках.. Хлопці молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus