USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Терористи ДНР вже погрожують один одному

21 Травня 2014 12:30
Лідер терористів міста Слов'янськ В'ячеслав Пономарьов виступив проти людей, які називають себе керівниками терористичної організації "Донецька народна республіка" і перебувають у місті Донецьку.

Пономарьов пригрозив їм, що скоро його "армія" прийде в Донецьк і наведе порядок. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на "Новости Донбасса".

Також стало відомо, що третина членів так званого "уряду" написали заяви про відставку зі своїх посад, однак, бояться їх оприлюднити.

Нагадаємо, керівник апарата Донецької міськорганізації Партії регіонів Олексій Грановський залишає посаду "міністра енергетики" у зв'язку з рішенням терористів націоналізувати підприємства Донецької області.

Ще один внутрішній конфлікт відбувається між прихильниками "міністра оборони" Ігоря Стрєлкова й так званого "горлівського" угруповання усередині ДНР.

Спостерігається протистояння саме між Абвером (Сергієм Здрилюком) і Бісом (Ігорем Безлером).

Спочатку з 14 квітня після захоплення Горлівського міськуправління міліції місто курирував Ігор Безлер. Потім його витиснув Абвер.

19 травня знову відбулася зміна влади – в УВС господарює Біс, а Абвера "виселили" у будівлю обласного СБУ.

Генпрокуратура офіційно визнала ДНР терористами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 21 Травня 2014 12:38
бл........яяяяяяяяя ну цеж нарколига кончена як його можна взагалі показувати по тв,навідь по рос тв які нормальні люди його можуть сприймати як людину яка може зробити щось хороше і нормальне для людей і держави!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дончанин до Анонім Показати IP 21 Травня 2014 15:01
По поводу рос тв. Назови кого либо из российских политиков, кто не умеет говорить, причем говорить то, что надо, либо безупречно вести себя. Ты видел, например, когда либо, чтобы в Думе дули крутили?
Анонім до Дончанин Показати IP 21 Травня 2014 17:58
ти *** кусок** ,але добре там хватає жирікаА інші просто скриті психопати в вони себе не видають хоча один вже пісню співав інший на реактивноми літаку кудись литіти хоче ,і звичайно два тарапулньки які не можуть визначитись хто з них головніший і верзуть повни ахінею і іхній собака породи бассет хаунд лавров так взагалі заговорюються кожен триндить щось своє,вони вже напевно і самі заплутались і не знають що вони хочуть і про що говорять!Але я не розумію тебе як що тобі так все подабається в рашці якаго хрена ти тут вештаєшся по наших волиньських сайтах,яку роль ми в своєму захалусті відіграємо для вас таких(великих),бздите падли!
Українець Показати IP 21 Травня 2014 12:43
В Данецке таких бальшинство, судя по тому как их любят и уважают .
Андрій Показати IP 21 Травня 2014 12:56
Ну і що? Ви забули, як п'яний правосек в Києві стріляв в самооборонівців? Скрізь дурдом!
ася Показати IP 21 Травня 2014 13:03
МЕМУАРИ НАРКОМАНА , ПЕДОФИЛА...
Загреб Показати IP 21 Травня 2014 13:42
Пакет бухла не поделили?
Дончанин до Загреб Показати IP 21 Травня 2014 14:31
Просто ахметовских ребятишек отстранили от власти.
Анонім Показати IP 21 Травня 2014 13:50
коментар було видалено
ПР Показати IP 21 Травня 2014 17:13
Уже и Ахметка от них открестился... Гиркин призывает в партизаны баб, потому что дегенераты мужского пола закончились. Щас самое время сделать жесткую показательную зачистку с кучей убитых питухов и "оказавшей сопротивление при задержании" продажной мусорни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus