USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Терористи зривають мирний процес на Сході

24 Червня 2014 09:16
Не зважаючи на вчорашню обіцянку виконувати умови перемир'я на Донбасі, терористи продовжують зривати мирний процес врегулювання ситуації.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Зокрема, з його слів, вночі був обстріляний блок-пост сил АТО в Луганській області. Обстріл вівся з автоматичної стрілецької зброї.

Цю інформацію також підтвердив речник штабу АТО Владислав Селезньов.

«Бойовики не припиняють обстрілів позицій українських військовослужбовців. За минулу добу кілька разів було обстріляно блок пост на розі шляхів на Красний Лиман та Слов’янськ. Бойовики вели вогонь з територій населених пунктів, що межують зі Слов’янськом, під час обстрілу використовували автоматичні гранатомети АГС-17, під ствольні гранатомети, двічі обстрілювали блок пост з мінометів. Втрат серед українських військовослужбовців немає», - написав він на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Також, зі слів Селезньова, блок-пост на шляху Северодонецьк-Старобельськ минулої ночі обстріляли бойовики зі стрілецької зброї. Вогнем у відповідь напад відбито. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Нагадаємо, у понеділок ввечері в Донецьку відбулися переговори за участі екс-президента України Леоніда Кучми, представників ОБСЄ, Віктора Медведчука на так званого прем'єр-міністра ДНР Олександра Бородая. Також в переговорах брав участь посол Росії в Україні Михайло Зурабов та колишній нардеп Олег Царьов.

Трохи раніше, терористи ДНР заявили, що готові до переговорів про мирне врегулювання конфлікту та припинення вогню до 27 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ваня Показати IP 24 Червня 2014 09:25
З терористами домовитись неможливо-це нелюдт,їх потрібно знищувати
Дончанин до Ваня Показати IP 24 Червня 2014 11:51
Именно этим мы и занимаемся.
патріот Показати IP 24 Червня 2014 09:53
Я щиро сподіваюся, що після 27 червня цих терористів рознесуть на шматки. Навіть уявити страшно - в яких умовах опинилося місцеве населення
Дончанин до патріот Показати IP 24 Червня 2014 10:11
коментар було видалено
аяяй Показати IP 24 Червня 2014 10:41
цікаво, чи в інших країнах теж домовляються з терористами .....
Дончанин до аяяй Показати IP 24 Червня 2014 11:49
АП вчера по поводу состава, ведущих консультации, заявила следующее: "А где вы там видели террористов?" Инфа прошла по УНН.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus