USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ті, хто дарує знання: у Луцьку з професійним святом вітали працівників освіти

5 Жовтня 2019 12:40
Луцьких працівників освітньої галузі 4 жовтня урочисто вітали з професійним святом – Днем працівника освіти. На урочистості, що відбулись у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка завітали радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, працівники виконавчих органів Луцької міської ради, представники обласної влади, духовенства та педагоги нашого міста.

Захід розпочався із вітального флешмобу молодих вчителів на Театральному майдані перед облмуздрамтеатром. Потому вчителів привітав декан богословського факультету Волинської православної богословської академії, священник Василь Лозовицький.
Своєю чергою, заступник міського голови Ірина Чебелюк також долучилася до привітань:

«Педагог – це надзвичайно складна професія. Люди, які віддають своє життя та працю для того, щоб виховати та настановити на правильне життя підростаюче покоління заслуговують на величезну шану і повагу. Я розумію і знаю, наскільки вам буває важко – всі сили ви віддаєте дітям. Проте наскільки ж радісно та усміхнено дивитися в очі дітей, які з повагою до вас ставляться.

Тому, користуючись нагодою, хочу вас усіх привітати та побажати багато-багато здоров’я, безмежних сил, величезного натхнення, безмежної любові та незмірного щастя. І нехай кожна ваша мрія та задумка обов’язково втілюється в життя».
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активне впровадження інноваційних технологій в освітній процес, вагомий особистий внесок в реалізацію державної політики у галузі освіти та з нагоди професійного свята педагогів нашого міста було нагороджено Почесною грамотою міського голови.
Із вітальним словом до присутніх звернувся також радник міського голови Ігор Поліщук.

«Перше, що я хочу сказати, - це щирі слова вдячності. Вдячності за невтомну, надзвичайно непросту та відповідальну працю. Освіта нашого міста надзвичайно потужно вирізняється в Україні. До нас їздять переймати досвід, наші школи входять в рейтинг найкращих шкіл України, наші учні займають місця на олімпіадах і конкурсах, наші учні – серед невеликої кількості тих, хто здав зовнішнє незалежне оцінювання на найвищий бал. Усе це – ваша заслуга.

Ну а завдання міської влади – покращувати та розвивати, ремонтувати та модернізовувати навчальні заклади, аби учням та вчителям було комфортно там працювати. Цього року більше 30 млн грн було спрямовано на такі покращення», - зазначив він.
Потому відбулось вручення свідоцтв, виданих за результатами конкурсу «Луцький педагог – 2019».
Начальник управління освіти Зіновія Лещенко також висловила подяку усім педагогам за віддану працю, очільникам нашого міста за активну співпрацю та додала, що окрім озвученої суми на термомодернізацію луцьких шкіл за програмою НЕФКО було виділено 140 млн грн.
За сумлінну працю на педагогічній ниві, високу професійну майстерність, досягнуті успіхи у навчанні та вихованні підростаючого покоління та з нагоди професійного свята Грамотою управління освіти Луцької міської ради та міського комітету профспілки педагогічних працівників міста Луцька нагородили кращих представників освітньої галузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus