USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку відзначили найкращих вчителів

4 Жовтня 2018 13:53
Вчитель – особлива людина, адже саме вчитель протягом шкільних років вкладає душу в кожнісінького учня, дає йому знання та відкриває дорогу у доросле життя. Хоча цьогоріч в Україні День вчителя відзначається 7 жовтня, проте волинські педагоги отримали привітання та відзнаки вже сьогодні.

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти відбулися у Волинському обласному академічному українському музично-драматичнному театрі імені Т.Г. Шевченка 4 жовтня.

На початку дійства волинських педагогів привітали діти, зокрема дітлахи подарували вчителям танець та подякували їм за їхню важку працю.
Так, аби привітати педагогів, прийшли чимало політиків. Першим слово надали голові Волинської ОДА Олександру Савченку, який відзначив відповідальність вчителів старої школи, котрі всі прийшли на урочистість.

«Ті, хто не мав вчителя, напевно, ніколи не звершував великих справ. Люди, які мають можливість поділитися теплом своєї душі, - це вже вчителі, а ви ще і знаєте набагато більше, аніж усі інші. Вчіть нас, прославляйте Волинь знаннями», - закликав Олександр Савченко.
Своєю чергою, депутат Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов передав вітання усім вчителям від голови обласної ради Ігоря Палиці.


«Пам’ятайте, що ми і далі будемо розбудовувати школи, дитячі садочки. Ми будемо підтримувати вас і за кошти обласної ради, і за кошти Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», тому що тільки разом можна збудувати вільну та незалежну Україну. А те зерно, яке ви сієте в душі своїх учнів, проросте сторицею, і вони будуть дійсно патріотами України. Зі святом вас», - привітав вчителів Вячеслав Рубльов.Зазначимо, що протягом усього дійства педагоги не втомлювалися приймати відзнаки та вітання з їхнім професійним днем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Учениця 10 класу Показати IP 4 Жовтня 2018 22:59
"Вчитель – особлива людина, адже саме вчитель протягом шкільних років вкладає душу в кожнісінького учня",....ну це мабуть стосується якихось мифічних вчителів, ну незнаю можливо десь такі є,але тільки не в Липинській СШ, там скоро неостанеться ніодного порядного вчителя завдяки директору-самодуру Коменді, яка виживає всіх талантовитих пелагогіа і набирає сабі челядь підхалимів_нездар, або якось залежних від неї...але що поробиш це нова реформа Міносвіти мабуть,....жалко що я закінчу школу без цікавих і талановитих педагогів.
Мама Тетяна Показати IP 9 Жовтня 2018 09:31
Та не тільки в Липинах подібна ситуація. В луцьких школах теж не краща атмосфера. Зокрема неприємним душком понесло від школи 13 ,де призначили директором не досвідченого фахівця, який вболіває за школу та вчительський склад, а функціонера, який просуває на шкільні посади(напевно й не безкоштовно) протеже міського управління.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus