USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Тонкий лід на волинських водоймах - небезпека для життя

11 Лютого 2014 16:22
Рятувальники продовжують нагадувати рибалкам основні правила поведінки на кризі.

З появою на термометрах плюсової температури збільшується ризик громадян потрапити до «льодової пастки». Саме з метою попередження надзвичайних ситуацій на водоймах рятувальники Рожищенського та Любешівського районів днями провели рейди у місцях зимової риболовлі. Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Так, працівники ДПРЧ-12 на озерах сіл Любязь та Невір провели роз’яснювальну роботу з місцевими та приїжджими рибалками щодо правил безпеки, дій на випадок надзвичайних ситуацій на льоду, вручили пам’ятки з основних правил поведінки на водоймах у зимовий період.

Управління ДСНС України у Волинській області звертається до громадян та просить бути вкрай обережними і уважними на водоймах, особливо в період потепління. Саме в цей час зменшується міцність льоду та збільшується ризик опинитися під водою, тож не треба випробовувати долю, пам’ятайте про найбільшу цінність – життя людини. Любителям зимової рибалки потрібно знати: не можна пробивати поруч багато ополонок, не збиратися великими групами в одному місці, не пробивати ополонок на переправах, не ловити рибу біля вимоїн, завжди мати біля себе міцну мотузку завдовжки 10-20 метрів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus