USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Топ-10 досягнень, які зробили українців по-справжньому незалежними

24 Серпня 2015 13:13
В останні два роки за право бути собою заплачено тисячі життів. Але війна з окупантами змусила нас рости. Нам справді є, чим пишатися. Тепер українці змушені екстерном складати іспит на зрілість. Це умова виживання, країни і кожного, хто збирається в ній жити.

ТСН зняли сюжет про Топ-10 досягнень, які зробили українців по-справжньому кращими і незалежними.
1. Армія – ми знаємо ворога в обличчя, сумний здобуток. Але вже маємо власну армію, самі її одягаємо і озброюємо.

2. Газ – ми вже менше купуємо російський газ, запрацював реверс. Левову частку газу Україна купує в Європі.

3. Громадянське суспільство – запрацювали соціальні ліфти. На державні посади прийшла безпрецедентна кількість громадських активістів.

4. Поліція – найуспішніша реформа в Україні. Поліція – це не каральний орган, а сервісний центр.

5. Економікапрорив на європейський ринок. Підписавши економічну асоціацію з ЄС, українці відкрили нові ринки збуту в односторонньому порядку для української продукції.

6. Літак – крилата сенсація. АН-178 – дітище заводу Антонова. Машина від креслення до останнього гвинтика – українська.

7. Декомунізація – на 24 році незалежності Україна скинула комуністичний тягар. Червоно прапорна символіка та ідеологія – заборонені законом.

8. Освітазавдяки ЗНО дипломи змогли отримати всі українці, попри знайомства і фінансові статки.

9. Спорт – золотий запас. Українці взяли 8 золотих медалей лише на Європейських іграх в Баку.

10. Нашемода на українське. Це не лише вишиванки, а й любов до українського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 24 Серпня 2015 13:46
"Газ – ми вже менше купуємо російський газ, запрацював реверс. Левову частку газу Україна купує в Європі" російский газ. Або норвежський, змушуючи європейців більше купувати російского газу.
Штефан,Луцьк Показати IP 24 Серпня 2015 13:58
Україна то справжній рай для простих українців!
Волинь Показати IP 24 Серпня 2015 14:20
Знову забули про Людину , людину з великої букви, Людину лідера нації , а не вожака жидомасонського кодла . Уся біда України. що нею керують ті , котрим наша держава зовсім не потрібна. Одна банда при владі змінює іншу, а в чергу стають ще декілька банд. І не видно кінця цьому цинічному процесу. Президентська сім"я подвоїла свої статки, Сєня став під час війни мільярдером, кругом корупція та брехня. Олександр Македонський , котрий завоював пів світу, перед смертю лише зрозумів, що на той світ нічого не забере і просив похоронити його з відкритими руками, щоб усі інші не робили його помилки. Наших хапуг нічому не навчила історія , на превеликий жаль ... Слава Україні !!!
Т.Г.Шевченко Показати IP 24 Серпня 2015 14:58
Краю мій, прекрасний, розкішний, багатий, хто Тебе тільки не мучив...
ку Показати IP 24 Серпня 2015 16:42
Армія- підтримують волонтери, як би не вони то ...... Газ- ще раз замаслена тема реверс - це газ куплений Європою у Росії і проданий дорожче нам, але добре досягнення зачот)))) Громадські активісти на держ посадах - що далі КОНКРЕТНО де, на чких посадах і САМЕ ГОЛОВНЕ ЩО ВОНИ ТАМ ЗРОБИЛИ КРІМ ПО....ЗДЕТЬ поліція - покищо куча селфі, побитих машин і скасованих складених ними НЕПРАВИЛЬНО протоколів зате в них зарплаиа у 8000 іказки мол вони навчаться за такі гроші вони взагалі повинні закон на зубок знати і вміти застосовувати. Економіка - ))))))))))))))))))))) без коментарів Літак - а ненагадаєте при якому Президентові ан- 178 розпочали робии))))) Декомунізація- якщо чесно якось на.....ть Осіта - лише декілька питань хто ща неї платить і що там із зарплатами освітян мабуть стали гідними тих хто їх отримує. Спорт - дуже радий за 8 медалей а до чого тут влада? Мода на Українське- 5 раз за рік був у Єврокраїнах і лише зараз почув про капєц яку моду на Українське всім там якось по...ер на нас. От чкось так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus