USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ТОП-3 прогульників Луцької міської ради

31 Липня 2017 17:29
Громадські активісти провели аналіз відвідувань сесійних засідань депутатами Луцької міської ради й визначили топ прогульників.

Згідно з даними сервісу «lutsk.rada4you.org», який підготувала Громадянська мережа «ОПОРА», більшість обранців громади відвідали 70-90% усіх пленарних засідань.

Так, 16 депутатів були на близько 90% засідань, 11 депутатів відвідали приблизно 80% сесій, ще 11 депутатів були приблизно на 70% зібрань, двоє депутатів були в раді приблизно на 60% засідань й по одному обранцю громади, відвідали лише близько 40 та 50 відсотків зборів.

Відповідно до аналізу громадських активістів, у трійку прогульників увійшли: Валерій Бондарук - 53% відсутності на сесійних засіданнях, Андрій Покровський – відвідав лише половину сесій міської ради, а Артем Запотоцький не був на 48% усіх засідань.
До слова, саме Артем Запотоцький є ініціатором відкликання депутатів, які входять до ТОП-10, хто найстаранніше відвідує пленарні засідання: Олександра Козлюка та Євгенія Ткачука. Із цього приводу депутати стверджують, що для їх відкликання, відповідно до чинного законодавства, немає жодних підстав, а сам процес відкликання є спробою БПП «Солідарність» та олігархічної групи «Континіум» захопити владу в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Липня 2017 19:32
Якщо мають дурні питання вирішувати...краще хай не ходять
аптека Показати IP 1 Серпня 2017 04:56
Запотоцькому з причини його стану здоровя можна пробачити, а Бондарук зайнятий зароблянням бабла на здоров*ї бідних і нещасних людей. Це для нього цікавіше. Глитай!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus