USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ТОП-10 депутатів, які найстаранніше відвідують сесії Луцької міськради

27 Липня 2017 19:00
У Луцькій міській раді немає такого депутата, який би жодного сесійного засідання не пропустив. Відвідуваність обранців громади коливається від 50% до 94%. Як виявилося, найвідповідальнішими є депутати із фракції «УКРОП».

Громадянська мережа «ОПОРА» підготувала сервіс «lutsk.rada4you.org» - це інтернет ресурс, на якому можна побачити, як часто депутати Луцької міської ради відвідують пленарні засідання, хто їх прогулює та хто не дотримується фракційної політики.

Так, згідно аналізу, депутатом, який найбільше відвідав сесійних засідань (94%, фракція «УКРОП») є Петро Бойко (на головному фото).

Далі по рейтингу відповідальні депутати зайняли наступні позиції:

2 – Євгеній Ткачук (93%, позафракційний»);

3 – Сергій Шкода (92%, фракція «УКРОП»);

4 - Олександр Козлюк (92%, позафракційний);

5 – Борис Смаль (91%, фракція «УКРОП»);

6 - Тетяна Янчук (91%, фракція «УКРОП»);

7 – Вікторія Побережна(90%, фракція «УКРОП»),

8 - Майя Шостак (90%, фракція «Батьківщина»);

9 – Юлія Дацюк (89%, фракція «УКРОП»);

10 - Сергій Савчук (88%, фракція «УКРОП»).

Як показали результати, до найвідповідальніших депутатів увійшли сім укропівців, двоє позафракційних та депутат від «Батьківщини».

Нагадаємо, що Луцька міська рада отримала міжнародний сертифікат за свою діяльність, як одна із найефективніших серед міст обласного значення, Цього року сертифікат «ISO 9001:2015» першим в Україні отримав саме Луцьк.

Окрім цього, двох із переліку найвідповідальніших депутатів, члени обласного осередку БПП «Солідарність» хочуть відкликати: Олександра Козлюка та Євгенія Ткачука. Самі депутати стверджують, що для їх відкликання, відповідно до чинного законодавства, немає жодних підстав, а сам процес відкликання є спробою БПП «Солідарність» та олігархічної групи «Континіум» захопити владу в місті й відбувається шахрайськими методами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 27 Липня 2017 19:42
а чого неробите ТОП-10 людей які ходять на роботу !??? а тому що вони мусять за копійки ходити за 2800 гр 22 робочих дня і що !? Вони також особливі ?
Боб до лучанка Показати IP 27 Липня 2017 23:03
Ко-ко-ко. А чого? А чого? Бо того! Хто вам заважає піти на нормальну роботу, де платять гідну ЗП? Так, вони особливі, бо нездатні поворушитися, щоб знайти норм роботу. І не треба мені розказувати що роботи немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus