USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Трамп хоче заборонити видачу Green Card

2 Листопада 2017 16:13
Президент США Дональд Трамп заявив про намір закрити імміграційну програму з видачі Green Card.

Про це американський президент написав у себе в Twitter, передає UA1.

"Терорист прибув в нашу країну по так званій лотереї. Я хочу реальних заслуг. Ми боремося за імміграцію на підставі реальних заслуг, більше ніяких демократичних лотерейних систем. Ми повинні стати більш міцними і розумними", – написав Трамп.

"Я сьогодні починаю процес ліквідації програми візової лотереї. Я збираюся звернутися до Конгресу, щоб негайно розпочати роботу щодо усунення цієї програми", – додав президент США.

Причиною такого рішення глави американської держави став недавній напад, який стався в Нью-Йорку. В результаті інциденту вісім людей загинули і більше десяти постраждали. Американська влада вважає те, що трапилося терактом.

Трамп назвав злочинця твариною і підкреслив, що він повинен сидіти в тюрмі Гуантанамо.

Тим часом влада США не припиняє програми візової Лотереї етнічного різноманіття (Green Card Lottery). Про це агентству ТАСС заявив офіційний представник Держдепартаменту США.

За словами дипломата, зараз до програми не мають наміру вносити жодних змін, незважаючи на критику президента США Дональда Трампа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus